2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ک اصلا با موچین تحمل ندارم یبار یذره پودر موبر ب سینم خورد جاش فوری قرمز شدو میسوخت 

ن بابا پودر موبر منم متنفرم ...خب من کلا مو زاید بودم مجبور بودم موندم چطور حامله شدم

عزیزم زایلاپی هم پیزدی؟ آخه شنیدم کرم بی حسی نمیذاره لیزر خوب اثر کنه من دو تا کلینبک مختلف هر کدو ...

نه اصلا بی جسی استفاده نمیکنم 

دستگاهای جدید کولینگ داره خیلی خوبه با سرمای -۱۰ درجه جلوی سوختن و درد رو میگیره 

البته من پاهام خیلی درد داشت چون از یک ریشه ۴تا مو در اومده بود وحشتناک پرمو بودم 

ن بابا پودر موبر منم متنفرم ...خب من کلا مو زاید بودم مجبور بودم موندم چطور حامله شدم

میدونم چی میگی، همه لیزر کن راحت شی

من تیکه تیکه دارم لیزر میکنم. الان به سرم زده پشت لب وخط ریشم لیزر کنم

البته موها صورتم کرکی ان، اما از مو زائد متنفرم خیلی حساسم

😂😂😂😂منم همینمم اصاب ندارم دست اینهمه مو ب مامانم شکممو چیکار کنممم میگه دست زدی کارت تمومه میگم سینمو چیکار کنم🤣🤣 میگه دست نزن بدبخت میشی منم شهرستانم ی دستگاه لیزر اوردن هفته ای یبار میان میگن فقط بیکینی زیر بغل 😐 نمیدونم چیکار کنم از ارایشگاه هم میترسم هم بلد نیستن درست حسابی رفتم صورتمو شمع بندازن انقد دردم گرفت اومدم خونه دیدم صورتم پر موعه نکبتا هیشکدوم بلد نیستن

🖤