2777
2789
عنوان

بچه نچسب خواهر شوهرم

1397 بازدید | 36 پست

ای خدا درسته بچس نمیفهمه ولی ازش بدم میاد امشب چون با پسرم دعواش شد 3 تا از ماشینای پسرمو شکوند پسرم عاشق وسایلشه تازه هایده بودیم واسش یجوریم پسرمو گاز زد جاش مونده 

گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچن

نمیفهمه خب

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بابا ای حرفا چیه بچه ان بزرگ میشن یادشون میره بزار خودش از خودش دفاع کنه

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

اووووووووف اوووووووووف نگو که ما هم دوتا داریم از خواهر شوهر

دوتا هم از برادر شوهر

یعنی زلزله ن

دختر من 19 ماهشه ولی قلدره به هیچکس چیزی نمیده منم دلم خنک میشه😁😁😁😁