2777
2789
عنوان

بچه نچسب خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 36 پست

من بچه هاروخیلی دوست دارم غریبه واشناهم نداره بنظرم خیلی معصومن ولی خداببخشتم اصلااربچه خواهرشوهرم خوشم نمیادنمیدونم چون اخلاقش خیلی شبیه مادرشه یانه خودمم ناراحتم اراین حس ولی انگارکنترلی روش ندارم 

وخدایی که بشدت کافیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاملا حست رو درک میکنم منم به شدت از بچه های خواهر شوهرم متنفرم از لس بی ادب و فش و کتک کاری و خرابکاری می کنن تازه مادر ه هم بهش بر میخوری به پیرش که پنج سال از دخترام بزرگتر میگم چرا با لگد محکم میزنی تو شکم دخترام ....وسایل بچه ات رو قایم کن

بچه ان 

من تو خانواده همسرم  بعد از همسرم از دختر خواهرشوهرم دومیم خوشم میاد ودوسش دارم اونم منو خیلی دوست داره 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

من کلا از بچه های ۲ سال به بالا متنفرم😡 اصلا درست تربیتشون نمیکنن بهشون یاد نمیدن وقتی که میرن مهمونی عین فضولای دردسرساز پا نشن برن تو اتاقا سر وسایلا

مادراشونم انگار نه انگار که پاشن برن دنبالشون

منکه بچه میاد خونمون در اتاقمو قفل میکنم  از ترس وسایلام 

وقتی نیکی میکنم،احساس شادمانی دارم.و هنگامی که بدی میکنم،احساس شرمساری...این تمام دین من است
لبخند ملیح🤣

چرا وسایل پسرتو برنداشتی ؟ همه رو جمع کن  در اتاقشم قفل کن پسره خواهر شوهرت نمیفهمه به بچت بگو  هر وقت دیدیش میشینی پیش خودم 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
دل منم خنک شد😁😁😁

دخترم تنها دختره فامیله شوهرمه بعد از 15 تا نوه پسر اومده

همه واسش میمیرن یعنی میریم شهرستان خونه مادر شوهرم حرف حرف این فسقل دختره،از یه بابتایی خوبه من همیشه فرق رو بین اون 15 تا نوه و این یکی یدونه آخری میبینم ولی از یه طرفم دیوونه م میکنه شدیدا لوس میشه و دیگه از دستش دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار

تا برگردیم تهران و آپدیت بشه من خل میشم دیگه🤕🤕🤕 

منم‌ از بچه جاریم متنفرم...یکم مشکلم داره...حالا دلم برای اینکه مشکل داره میسوزه اما خیلی رو مخیه...اینقدر سوال میکنه ادم و روانی میکنه..بعد همش وسیله میخواد از من...میاد خونم میگه شربت دارین (سن ایچ) اگه بگم اره میگه میخوام بعد که مثلا میخوام براش درست کنم رومو میکنم انور میاد زبونش و میزنه به دور سن ایچ یعنی حال ادم و بد میکنه بیشعور...یا وسط غذا انگشت میکنه تو ماست میزازه دهنش مادرشم یه بیشعوری مثل خودشه اه

دخترم تنها دختره فامیله شوهرمه بعد از 15 تا نوه پسر اومده همه واسش میمیرن یعنی میریم شهرستان خونه م ...

ای جانم خدا برات نگهش داره چ عزیزه معلومه ک لوس میشه

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
چجوری یادش دادی منم باد بدم 

من یادش ندادم عزیزم،دخترم یکی یدونه دختره بعد 15 تا نوه پسری،همیشه از اولش عمه و عمو و مادربزرگ و پدربزرگش طرف دخترم بودن،حتی عمه ش پسرش رو دعوا کرد که اسباب بازی ت رو بده به ماهورا،اون میخواد

دیگه والا منم بودم قلدر میشدم دیگه،همه طرفم باشن

ولی دهن من سرویسه

هرچی تربیت میکنی میری یه جایی انگار میشه باد هوا😑