2777
2789
عنوان

قانون جذب

196 بازدید | 25 پست

بچه ها کیا در این مورد چیزی میدونن ک دقیقا چه جوری باید انجام بشه؟؟

و کیا نتیجه گرفتن با این ترفند؟

چقد طول کشید؟

میشه راهنمایی کنید چون خیلی جدی ب دلم افتاده ک برم سراغش

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون چیزو به خودت جذب میکنی

اخه یکی از دوستا تو یه تایپکی توضیح داده بود ک خاستت و تا پنج شب 55 بار بنویس ولی من کامل نخوندم دقیقشو نمیدومم

اگه یکی اعتیاد داشته باشه میشه با قانون جذب درستش کرد?

چ جوری درستش کنی؟اعتیاد ب چی؟

من تو هر موردی وتو هر خواسته ای ازش نتیجه گرفتم..واینو بگم قانون اولش اینه که باور داشته باشید که که اون خواستتون دیگه خواسته نیس بلکه داشته هس..باید حس داشتنشو بتونی احساس کنی همین کارو کنی میتونم بگم تمام راه رو رفتی..بااینکار کائناتو گول میزنی چون معمولا کائنات اون چیزیو که احساس میکنیو بهت میدن چه بد باشه چه خوب..اگه پول میخوای احساس ثروتمند بودن کن..راحت وبدون ترس واسترس پول خرج کن هی بابت داشتن پولات خدارو شکرکن

درنزن..!رفته 

اول یه تابلو کائنات درست میکنی و میزنی تو  اتاقت جلوی جایی که میخوابی و تصوراتتو  هر چی که هست  از توی مجله و کتاب و   نت میگیری و میچسبونی روش ،  یه زمان مشخصی هم میدی مثلا تا  یک سال دو سال چند ماه چند سال  به این ارزوهام میرسم  ، و هی تصور میکنی  هرچقدر واضح تر تصور کنی  و خیال پردازی کنی زود تر میرسی .   فقط برای ارزو ها میست واسه اخلاق و جذاب شدن و اینام هست   . 

میشه تابلو کائنات هم نباشه ولی  سخت تر میشه . 

من خودم تصور کردم  دو سال زودتر به ارزوم رسیدم اما حیف که  باردار شدم نشد ادامه بدم ولی حتما ادامه میدم 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
من تو هر موردی وتو هر خواسته ای ازش نتیجه گرفتم..واینو بگم قانون اولش اینه که باور داشته باشید که که ...

پس این ک میگفتن باید تاپنج شب 55 بار بنویسویواینا چی؟

من تو هر موردی وتو هر خواسته ای ازش نتیجه گرفتم..واینو بگم قانون اولش اینه که باور داشته باشید که که ...

عزیزم میشه بگی مثلا برای حس داشتن یه رابطه خوب و پایدار با یه ادم خوب ک هنوز وارد زندگیم نشده چه جوری باید تصور کنم که دارمش و تو زندگیمه

من به هر چی بخوام میرسم💚
اول یه تابلو کائنات درست میکنی و میزنی تو  اتاقت جلوی جایی که میخوابی و تصوراتتو  هر چی که ...

چه جوری اخه من توخابگاهم نمیتونم ک تابلو بزنم تواتاق .میشه دقیقا بگی چکار کنم؟مثلا میشه اون چیزایی رو ک میخام یه جوری ک انگار دارمشون تو یه دفتر بنویسم

پس این ک میگفتن باید تاپنج شب 55 بار بنویسویواینا چی؟

خب نوشتن باورتوقوی میکنه من اینکارم کردم کلی دفتر پر کردم تاباور کنم که اون چیزو دارم..وبه این صورت مینوشتم که مثلا من ۵میلیون تومن پول دارم خدایاشکرت..نمیگفتم میخوام میگفتم دارم که بتونم باورش کنم

درنزن..!رفته 
خب نوشتن باورتوقوی میکنه من اینکارم کردم کلی دفتر پر کردم تاباور کنم که اون چیزو دارم..وبه این صورت ...

من دلم میخاد ک کارم با یه نفر ک بهم تمایل داره تا حدودی ولی چیزی نمیگه و دیگ بم پیامم نمیده منم نمیخام غرورمو زیر پا بذارم ولی میخام جذبش کنم سمت خودم دقیقا چی بنویسم