عزیزم میشه بگی مثلا برای حس داشتن یه رابطه خوب و پایدار با یه ادم خوب ک هنوز وارد زندگیم نشده چه جور ...
با گفتن جملات تاکیدی مثبت..ونوشتن اون جملات انقد اینکارو کنی که باورت شه که اون شخص وارد زندگیت شده وکنارته بعدکه به این باور رسیدی..دیگه رهاش کنو بهش فکرنکن چون وقتی همش بهش فکرکنی این فرکانسو به کائنات میدی که اون چیزو نداری ولی وقتی خیالت راحت باشه که داریش اونم کم کم وارد زندگیت میشه..واین یه قانونه..قانونی که فقط با باور میتونی عملیش کنی واگه باورش کنی اون شخص اون سره دنیاام باشه به یه طریقی میاد کنارت شک نکن
چه جوری اخه من توخابگاهم نمیتونم ک تابلو بزنم تواتاق .میشه دقیقا بگی چکار کنم؟مثلا میشه اون چیزایی ر ...
تو یه دفتر عکسشو بچسبون مهم اینه که تصور کنی و زمان بدی حالا هر چیزی که به بهتر تصور کردنت کمک میکنه رو انجام بده ،من هر وقت به تابلو نگاه میکردم بیست دقیقه غرقش میشدم و هی راه حل و تصویر بهش میچسبوندم اینم بگم کسی نفهمه چون من مادرم فهمید هی مسخرم کرد و هرجا نشست و بلند شد میگفت و بهم میخندید و من خیلی خجالت کشیدم عصبانی شدم تا حدی که چهارماه خونشون نرفتم
فرزند من به دنیا اومد . خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم دامن همه منتظران رو سبز کن .
بچه ها اینو بتون بگم ک من تا حدودی قانون جذبو حس کردم ولی خب اینجور دقیق کاری نکردم.ولی از دو نفر خوشم اومده بود تو دلم خودم بعد چند وقت خودشون اومدن سراغم .و همین پسری ک الان میگمو من چند سال پیش ک شاید اون اصن منو نمیشناخت تو راه مدرسه دیده بودم و از فامیلای دورمونم هست .ازش خوشم اومد و همین جوری تصور میکردم ک منو بخاد و چند سال بعدش ک کلا یادم رفته بودخودش تواینستا بم پیام میداد و میگفت ک خیلی تعریفتو شنیدم تا اینک اخریا بم میگفت ازم خوشش میاد.ولی چند شب پیش کلا خدافظی کرد و دیگ پیام نداد واقعا دلیلشو نفهمیدم ولی خیلی دوس دارم باز برگرده سمتم
بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥