2777
2789
عنوان

ملت عشق

1880 بازدید | 21 پست

بچه ها من تازه رمان ملت عشقرو تموم کردم کسی از شما خونده ملت عشق رو نظر شما چی بود راجبش به نظرتون واقعی بوده ؟

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوبار خوندمش

بار اول وقت تلف کردن و یه داستان آبکی

بار دوم معرکه که دلم میخواد باز بخونمش و چیزهای زیادی یاد گرفتم ازش.انگار عرفانش باهام حرف میزنه

تازه فهمیدم چقدر قشنگه

یک سالی فاصله بود بین مطالعه دومم

میشه برام صلوات بفرستید خدا حاجتمو بده و منم به آرزوم برسم؟مرسی خانوم گل ها🌹🌹🌹🌹🌹

خوندم به نظرم خیلی غیر واقعی اومد احساس کردم داره به شعورم توهین میشه نصفه ول کردم

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 
خیلی منتقد داره کتابش ولی من عاشق شخصیت شمس شدم فیلم زندگی شمس و مولانا هم در حال ساخته 

شخصیتش خیلی ناقص بودخیلی عشقی بود از نظرم فقط عشق و عشق و عشق

دلم برای کیمیا هم سوخت چون واقعا شمس باعث شد خیلی ضربه بخوره کلا این رمان منو بهم ریخت 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
شخصیتش خیلی ناقص بودخیلی عشقی بود از نظرم فقط عشق و عشق و عشق دلم برای کیمیا هم سوخت چون واقعا شمس ...

من از شخصیت اصلی داستان اول که همون اللا بود متنفر شدم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
شخصیتش خیلی ناقص بودخیلی عشقی بود از نظرم فقط عشق و عشق و عشق دلم برای کیمیا هم سوخت چون واقعا شمس ...

عشقی که کیمیا داشت یه عشق محال بود اینو خودش هم میدونست ولی مصمم بود.  شمس مجبورش نکرده بود خودش خواست.در هر صورت شخصیت شمس به مزاج خیلی ها خوش نمیاد 

همیشه قوی باش 😊 اگه نمیتونی اَداشو دربیار 
منم از اینکه یه جور خیانت کرد به همسر و بچه هاش حس بدی بهم دست داد‌ 

به بهانه عشق رفت 

در حالی که واقعا خودش یه شخصیت منفعل بود قبلش که فقط داشت تعهداتشو انجام میداد نه شوری نه هیجانی

خیلی حوصله سر بر

به بهانه عشق رفت  در حالی که واقعا خودش یه شخصیت منفعل بود قبلش که فقط داشت تعهداتشو انجام مید ...

درسته ولی این شخصیت منفعل شخصیت خیلی از زن هایی هست که به عشق نیاز دارن اما خودشون نمیدونن واسه همین اکثرن بی حوصله ان اکثرن منفعل 

درسته ولی این شخصیت منفعل شخصیت خیلی از زن هایی هست که به عشق نیاز دارن اما خودشون نمیدونن واسه همین ...

به نظرم اول باید سعی میکرد زندگی خودشو درس کنه بعد که ببینه نمیشه میرفت سراغ عزیز در حالی که این زن برا زندگی خودش نه از قبل تلاش کرده بود نه وقتی چشمش باز شد

به نظرم اول باید سعی میکرد زندگی خودشو درس کنه بعد که ببینه نمیشه میرفت سراغ عزیز در حالی که این زن ...

گویا داستان خوب یادت نی که گفته شد اللاو شوهرش چقد واسه ساختن زندگی شون تلاش کردن اما اللا وقتی خیانت های شوهرش رو متوجه شد کم کم سرد شد 

گویا داستان خوب یادت نی که گفته شد اللاو شوهرش چقد واسه ساختن زندگی شون تلاش کردن اما اللا وقتی خیان ...

چرا یادمه ولی به خاطر پول و بچه ها و موقعیت اجتماعی موند و تحمل کرد و دم نزد 

من میگم خب این خفته دیگه 

اگر قراره شوهرتو این جوری بخوای قبول کنی نباید ترکش کنی یا همچنان تلاش کنی 

اگرم نه که همون موقع جدا میشد اگه جدا شده بود بعد با عزیز آشنا میشد جذابیت داستانش ده برابر بود

دیگه این موندن سوختن و ساختن چی بود