2777
2789

سلام خانوما. شوهرم هفته قبل عمل باز کرد. تجربه ای دارین تا زودتر زخمش بهتر بشه. راستی فردا نوبت دکترشه و پاتولوژیش رو باید بگیریم. نگران جوابشم. آیا میتوته جوابش بد باشه یا کمه احتمالش. خیلی نگرانم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
چرا لیزر نکردید ؟

کیستش آبسه داشت. دکتری که حتی خودشم لیزر میکرد گفت نشد ببندمش

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در اثر چی این کیست مویی به وجود میاد؟

برگشت مو به داخل به جای اینکه بیاد بیرون

چقدر هزینش شد؟خوب میشه زود نگران نباش

والا حدود ۲ میلیون و پونصد. تکمیلی داشتیم

خوب همون آبسه رو که با لیزر هم میشه درمان کرد

دفعه اول دکتر گفت اول کیستو دد میارم بعد لیزر میکنم تا ریشه کن بشه. بعد عمل گفتش کیست آبسه داشت و نشد ببندمش. من که ندیدم زخمشو اما فکر کنم خیلی بازه

من انحام دادم نه اینا خوش خیمه و اصلا موردی نداره بعد اینکه برا من الان چهار سال میگذره پوستش جوش خورده کاملا ولی گوشت آوردنش مشکله دائم شستشو بدین که عفونت نکنه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
من انحام دادم نه اینا خوش خیمه و اصلا موردی نداره بعد اینکه برا من الان چهار سال میگذره پوستش جوش خو ...

ممنون عزیزدلم. آهان. چشم ممنون

الان مشکلم نوع عملش نیست. مشکلم جواب پاتولوژیشه.

سلام عزیزم شوهر منم پارسال عمل کرد جواب پاتولوژیم هیچ مشکلی نداشت اینو اکثرا تو عمل انجام میدن شمام نگران نباش و اینکه زخمش حدود دوماه طول کشید تا کامل بسته بشه

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍