همه یه مشکلاتی دارن عزیزم عین این آدمی که میگی از دو سه ساعت بعد چشم با کردنم به دنیا وارد زندگیم شده تااااااا همین الان که همیشه یجوری در حال حسودی و آزار رسوندن بهم بوده (دخترخالم) اولا چون رفت و آمدمون زیاد بود به حرف مامانم توجه نمیکردم و فکر میکردم مگه آخه میشه ما که انقد خوبیم(کارش همین از پشت خنجر زدن بود دقیقا) تا اینکه انقد ضربه خوردم که نصف عمرم درگیرش شد تا کم کم یاد گرفتم بی اهمیت باشم به اینجور آدما و انقد ساده نباشم
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
والا قهریم به زور میخوان آشتی بدن..آشتی هستیم میگن چقدر باهم خوبید داستان درست نکنین در صورتی که من ...
من اگه شوهرم پشتم بود محله سگ به یکیشون نمیذاشتم
قدر این موقعیتی که داری رو بدون
خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
ببین ۴تا جاری دارم یکی از یکی حسودتر و بدجنس تر اولا همش حرص رفتار و کاراشونو میخوردم زندگی رو به خودم تلخ کرده بودم چند ساله باهاشون ارتباطی ندارم مگه تو مراسمات خونوادگی ببینمشون در حد سلام