2777
2789
الان مشکل من مادر شوهر نفهممه چرا ول نمیکنه یجوری رفتار میکنه انگار توقع داره من برم ازشون عذرخواهی ...

جاریت فاصله سنیش باهات زیاده؟ 

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
اینکه صداشون رو ضبط کنی خیلی مهمه چون ممکنه یه روزی برسه خدایی نکرده مخ شوهرت رو شستشو بدن باید یه م ...

راستش جاریم میزنگید میپرسید شوهرت خونست من میگفتم نه ولی خونه بود خداییش هم شوهرم حرفشو خبر نمیبرد همه ی فتنه های اونو شنیدع بعدشم میدونه چجور آدمیه قبل از منم با دختر دایی های شوهرم از این داستانا در میاورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم واقعا با حوصله جوابمو دادی

قربونت.

تو همه.خونوادها این مشکلات هست مخصوصااا یه خواهر شوهر دارم عین جاریت ولی با دوز کمتر 

ولی همه دیگه میشناسنش بخاطر همین شاید پیشش غیبت هم بکنن ولی به حرفهاش بها نمیدن.

ولی کلا برات حرفهاشون مهم نباشه بدونن ارزشی نداره تابلو میشن.

اونا نقطه ضعفت فهمیدن.

بارداری بعدی مخفی کن به هیچ کدوم نگو.دکترتم عوض کن.واصلا نگو پیش کدوم دکتر میری

قربونت. تو همه.خونوادها این مشکلات هست مخصوصااا یه خواهر شوهر دارم عین جاریت ولی با دوز کمتر  ...

آره باید حتما اینکارو بکنم والا این مادر شوهرمم نفهمیش بیشتر آزار میده

والا قهریم به زور میخوان آشتی بدن..آشتی هستیم میگن چقدر باهم خوبید داستان درست نکنین در صورتی که من هیچوقت طرف داستانای اینا نبودم

میخواد مثلا پادرمیانی کنه و ریش سفیدی کنه،اصلا برات مهم نباشه زندگیتو بکن،هرچیم گفت بگو من دیگه با ا ...

ممنون که با حوصله راهنماییم میکنی تاپیکای قبلی توهین میکردن بهم ممنون از فرهنگ بالاتون

ممنون که با حوصله راهنماییم میکنی تاپیکای قبلی توهین میکردن بهم ممنون از فرهنگ بالاتون

خواهش میکنم عزیزم،آخه خوب درک میکنم حس و حالتو،انشالله حال دلت خوب شده و به وقتش صاحب نی نی هم بشی

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
آره باید حتما اینکارو بکنم والا این مادر شوهرمم نفهمیش بیشتر آزار میده والا قهریم به زور میخوان آش ...

اونا هدفشون از اشتی فقط میخوان برادرهااز هم دور نباشن. والا از خداشونه زنهاشون از هم جدا باشن چون فکر میکنن ارتش تشکیل میدن برای نابودیشون.

کاری به قهر اشتی ندارم چون تا اخر نمیشه قهر بود.ولی حرفها و رفت امدها کنترل شده.با همسرت برو.کنارش بشین باهم برگردیدِ.تماس تلفنی اصلا از ده تا تماس یکی دوتا جواب بده دیدی حرف خاله زنکی میزنن به هر بهونه ایی قطع کن.