2777
2789

به مادر شوهرم گفتم چیزی شده حرفی زدین شما باز؟دیدم میگه آره از بی محلی های شوهرت ناراحت شده دوتا برادر نباید بخاطر یه بچه قهر باشن جاریت میگه به من چه مگه من باعث و بانیش بودم گفتم نبوده؟گفت میگه من مگه چیکار کردم؟گفتم والا کم کاری هم نکرده گقت ببین خوبیاشم ببین گفتم بعضیا یه جوری بدی میکنن خوبیارو هم از بین ببرن...چیکار کنم واقعا؟چرا نمیفهمه اصرار داره باهاش خوب بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار هر شبشونه احمقا

باید بجای اینکه هرشبو با دعوا بگذرونن با آرامش تو خونه ی ننه هاشون بگذرونن

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
ببخشید عزیزم جدای از بحث شما ولی کار پدرشوهرتون اشتباه بوده تبعیض قائل شده

عزیزم به اونا هم خونه داده بود ۱۰۰ میلیون بدهی بالا آورد که شوهر و پدر شوهرم پاس کردن اون دست زن و بچشو گرفت فرار کرد شهرستان

آره شدیدا پشتمه

پس لطفااا از این به بعد تمام حرفهای خاله زنکی بذار پشت در خونت.اول ذهنت پاک کن.فکر کن شوهرت هیچ کس نداره.

باهمسرت برووخونه پدر و.مادرش باهم برگرد.تو هیچ مسولیتی دخالت نکن.ساده نباش هر کس کاری داره بدونه تو. هستی که کاراشون پیش ببری.تلفنی و پیامکی مخصوصا جمع زنونه نمون.کلا دوری کن ازهمشون.اولین کار هم عوض کردنه خطت باشه.هروقتم میخوان غیبت کنن بپیچونشون.اما اگه دیدی خیلی اصرار دارن به حرف زدن صداشون ضبط کن.

دیدم اینستا بلاکم کرده واتس هم دیدم گفتم باز اینا شروع کردن خواستم بگم هر غلطی میخواین بکنین اما منو ...

اصلا ندید بگیرشون،اینجوری اذیت نمیشی،اصلا جاری چیه که خودتو بخاطرش ناراحت کنی

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
اصلا ندید بگیرشون،اینجوری اذیت نمیشی،اصلا جاری چیه که خودتو بخاطرش ناراحت کنی

الان مشکل من مادر شوهر نفهممه چرا ول نمیکنه یجوری رفتار میکنه انگار توقع داره من برم ازشون عذرخواهی کنم

ممنونم عزیزم واقعا با حوصله جوابمو دادی

اینکه صداشون رو ضبط کنی خیلی مهمه چون ممکنه یه روزی برسه خدایی نکرده مخ شوهرت رو شستشو بدن باید یه مدرکی داشته باشی از لحظه هایی که تو مسالمت آمیز برخورد کردی ولی اونا اینطوری کردن باهات

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
الان مشکل من مادر شوهر نفهممه چرا ول نمیکنه یجوری رفتار میکنه انگار توقع داره من برم ازشون عذرخواهی ...

میخواد مثلا پادرمیانی کنه و ریش سفیدی کنه،اصلا برات مهم نباشه زندگیتو بکن،هرچیم گفت بگو من دیگه با اونا کاری ندارم اونام منو‌ کاری نداشته باشن،مث دو تا غریبه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...