2777
2789

هفته ی بعدش بچم سقط شد هرکی هم میگه یه دلیلی داره مادر شوهرمم با پر رویی رفته زیر زبون دکترم حرف کشید و اومد به من گفت من چون عذاب وجدان داشتم بخاطر ۱۰ روز کربلای من باشه پرسیدم دکترت میگه نه با فشار عصبی و استرس و کار خونه کردن بچه سقط نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی فقط خودت مقصر الکی دنبال مقصر نگرد.

اولا یه بار ازش زخم خوردی باز ادامه دادی.

بعدشم چرا این حرفها برات مهمه.

جات بودم اصلا کوچکترین ارزشی برای خودشون و حرفهاشون نمیذاشتم

بارفتارات نشون دادی حرفهاشون مهمه روت تاثیر داره.

بعدشم خودت به بچه تو شکمت رحم نکردی گریه و زاری وناراحتی نداشتِ.تو این شرایط خطتو عوض میکردی تمام با کسی که ذهنت مسموم میکنه هم کلام نشو چون الان برای سقط شدنشم حرف در میارنِ

بچه ها همسایمون دعواش شده . داره به شوهرش میگه الهی بمیری از دستت راحت شم .  الهی خدا بهت مرگ ...

بگو نفرین نکنین پس طلاق برا چیه طلاق بگیرین از شر هم راحت شین ماهم از شر سروصداتون خلاص میشیم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بعدشم گفت کسیو مقصر ندون الکی هم ناراحتی نکن عزاداری نکن اون اصلا وجود نداشته آدم نبوده مگه قتل شده که تو و مرتضی(شوهرم)اینجوری میکنین اون مباید بخاطر این داستان با برادرش فطع رابطه کنه

منم دیدم هرچی میگم نمیفهمه منم اصلا کاری باهاش نداشتم و مامانم پاشو عمل کرد و ۲ ماهه درگیر مامانمم.دیشب اومده خونه مادر شوهرم برای  شب یلدا کلی عکس گرفته باهاشون گذاشته اینستا مثلا میخواسته حرص منو در بیاره یکی نیست بگه آخه تو که نفرین مرگشونو پیش من میکردی با منم آره؟منم خونه مادرم بودم شوهرم بهش بی محلی کرده با برادرش هم نرفته رو به رو بشه دیدم جاریم پست های تیکه دار میذاره جای من اون طلب کاره بعد از همه جا بلاکم کرده زنگ زدم مادر شوهرم وقتی که فهمیدم رفتن خونشون راستی اونا شهرستان زندگی میکنن