2777
2789
اها پس همون حتما منظورش اينه اوضام اينقدر داغونه چون اخه كسي بايد اينقدر بدبخت بشه كه كفن بدوزد ...

خسیس ترین آ دم روی زمین که دیدم امابرای خوردن خودش وشراب خریدنش پول داره وضع مالی خوبی هم داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسیس ترین آ دم روی زمین که دیدم امابرای خوردن خودش وشراب خریدنش پول داره وضع مالی خوبی هم داره

ویی مرد خسیس باشه خیلی وحشتناکه همه چی به دل زنو بچه میزاره مشروب میخوره همون بهتر که جداشید

کدومتون طلاق میخواست بچه داری؟

من بيشتر خواستم ديگه اونم خسته شده بود از كاراي من وكالت طلاق داد 

اما ٢ ماه بعد مسيج ميزد ميشه برگردي من اصن جواب نمدادم بهش خلاصه ديدم بعد طلاق واقعا حالم بده فهميدم من چقدر دوسش داشتم حالا ٨ دي عده من تمام ميشه چند روز با پيگرياش امدم پيشش ببينم حرف حسابش چيه اگه بشه دوباره با هم زندگي كنيم 

ما مشكل انچناني نداشتم يه كم بچه بازي من بود و مالي كه مشكل مالي حل شده 

hair coloris ~ hair keratin 
من بيشتر خواستم ديگه اونم خسته شده بود از كاراي من وكالت طلاق داد  اما ٢ ماه بعد مسيج ميزد ميش ...

اگه میخوای برگردی از همین پیام استفاده کن. درست جواب بده. بگو من متوجه نشدم چی گفتی اما اگه منظورت اینه که مشکل بزرگتری برات پیش اومده امیدوارم حل بشه.

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  

همه چيز حل ميشه عزيزم كسي خسيس باشه شراب اين چيزا هم نميخره پس خسيس نيست شايد تو روش دل به دست اوردنشو نميدوني !! 

اگه میخوای برگردی از همین پیام استفاده کن. درست جواب بده. بگو من متوجه نشدم چی گفتی اما اگه منظورت ا ...

از چي استفاده كنم عزيزم ؟ متوجه منظورت نشدم ؟ 

آهان دخترتو میده بهت؟

من 14سال کارمندبیمه بودم ونزاشت دیگه برم سرکارخداروشکرخانواده خیلی خوبی دارم ومیدونم ازش جدابشم موفق میشم الان توی بدترین اوضاع جنگ وفحش واینهاهستیم اینقدرروح وروانش مریض هست دنبال این هست باهم تنهاباشیم  این آدم مریض

همه چيز حل ميشه عزيزم كسي خسيس باشه شراب اين چيزا هم نميخره پس خسيس نيست شايد تو روش دل به دست اوردن ...

اتفاقاخیلی من رودوست داره اماکسی که زورش بیادحتی پول زایمان زنش روبده وضع مالیش عالیه امافقط برای خودش وکارهای چرت وپرت