2777
2789
از چي استفاده كنم عزيزم ؟ متوجه منظورت نشدم ؟ 

از پیامی که بهت داده دیگه. میگم یه جواب خوب به پیامش  بده جوری که دلگرم بشه بهت.

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
اتفاقاخیلی من رودوست داره اماکسی که زورش بیادحتی پول زایمان زنش روبده وضع مالیش عالیه امافقط برای خو ...

اي بابا دردش چيه !! 

الان مهريه اينا ميده ؟! درخواست طلاق داده ! 

hair coloris ~ hair keratin 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس خوبه.من خیانت میکنه شوهرم اصلا به فکر کار...نیست میترسم جدا شم دخترمو نده بهم

من اول گفتم نمیخوام بی تفاوت بودم گفت مال خودت وهمه کارهامون روکردیم وتوی دادخواست نوشت که بچه مال خودش

از پیامی که بهت داده دیگه. میگم یه جواب خوب به پیامش  بده جوری که دلگرم بشه بهت.

اره جواب دادم عزيزم اما چند روز امدم پيشش گفتم بلاخره ١٣ سال زندگي بود همين جوري ازش نميشه ساده گذشت جدا از ابرو خانوادم و خوشحال شدن فك فاميل خودم ديدم سخته بدون  بعد طلاق خيلي سخته روزاي بعدش 

hair coloris ~ hair keratin