2777
2789
عنوان

مدفوع عروس هلندی 📢📢 کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 19350 بازدید | 49 پست
یکم سرما خورده اتاق رو گرم نگه دار یکم به تغذیشم برس من دنبالش راه میرفتم با قطره چکون بهش آب سیب م ...

الاتم یه عطسه کرد

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دامپزشکی نمیبری؟؟؟ من جوجه مرغ داشتم هروقت حالشون بد بود سیر له شده تو دهنشون میکردیم خوب میشدن

کجا ببرمش تهرانم

کجا ببرمش تهرانم

تهرانو نمیدونم

من مشهدم عزیزم

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای
 الاتم یه عطسه کرد

میگم‌سرما خورده دیگه

من بردمش پیش دامپزشک گفت سرماخورده

باید یه دماسنج تو اتاق بذاری تا دما مثلا از ۲۴ درجه پایین تر نیاد

دیگه با خودتم بیرون و .... نبریش

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
میگم‌سرما خورده دیگه من بردمش پیش دامپزشک گفت سرماخورده باید یه دماسنج تو اتاق بذاری تا دما مثلا ا ...

باشه گلم دستت درد نکنه

باشه گلم دستت درد نکنه

یکم ازین مکملای غذایی که برای طوطی هست بخرید تک آبش بریزین خیلی سریع رو به راه میشه

بعد ظرف غذا و آبشو بیارین پایین قفس بذارین که زیاد بالا و پایین نره خسته بشه

قربانت

انشاللله زودی خوب میشه

منم دوتا لوتینیو دارم (یک جفتن)هر وقت مریض میشن از خودم یادم میره

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
یکم ازین مکملای غذایی که برای طوطی هست بخرید تک آبش بریزین خیلی سریع رو به راه میشه بعد ظرف غذا و آ ...

از کجا بخرم این غذا رو

بعد اینکه کلا همیشه آزاده الان رو دلمه😁

ایشاالله عزیزدلم