2777
2789
عنوان

مدفوع عروس هلندی 📢📢 کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 19381 بازدید | 49 پست
از کجا بخرم این غذا رو بعد اینکه کلا همیشه آزاده الان رو دلمه😁 ایشاالله عزیزدلم

خب همین یه جا براش مشخص کن نیاز به آرامش دارن اینا

دارو خونه هاشون دیگه

یه تو اینترنت سرچ کنی تو تهران کجاست میاد برات من مشهدم نمیدونم تو تهران‌ کجاس

عروسها کلا حیونای حساسی ان

چه سرما چه گرما

زیاد گرمشون کنی پراشون میریزه....باز سرد بشن سرما میخورن

یه دوره ای هم یکی من وقتی عصبی میشد😁😁😁

شاه پراشو میکند

بعد خون میومد من میمردم از ترس که آخر یه پنبه آتیش میزدم و گردشو میریختم جاش که خونش بند بیاد

من که میخوام بفروشمشون ....خسته شدم

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همین یه جا براش مشخص کن نیاز به آرامش دارن اینا دارو خونه هاشون دیگه یه تو اینترنت سرچ کنی تو ت ...

ای وای عزیزم دلم ریش شد

عروس من سرتقه یجا نمیمونه  تو قفس ک اصلا انقد خودشو میکوبه اینور اونور خدا میدونه

الان میزنم نت دستت درد نکنه عزیزم😘😘😘

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏

عزیزم میدونم این تایپک قدیمیه.ولی مدفوع عروس هلندیم ابکی شده میدونی دلیلش چیه؟بیشتر وقتا پف میکنه و همش خابه توروخدا راهنماییم کن دوماهشه.اول دستشوییش زرد بود بعدش شد سبز و الان هم ابکی یه کوچولو دون میخوره هنوز سرلاکیه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

عروسه منم دوسه روزه مدفوعش ابکی شده بعضی وقتا آبه آبه قفسشا دوروز یبار تمیز میکنم جای دونه هاشووهرروز میشورم یعنی میخوام بگم از نظر بهداشتش کاملا مطمئنم روی زمینم جارو میزنم چیزه کثیف نخوره ولی نمیدونم چرا اسهال شده چیکارش کنم بچما نگرانشم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏