2821
2789

اگر منظورت لیسانس هست...سخته همزمان درس و کار چون تعداد کلاسا زیاد مگر اینکه جوری انتخاب واحد کنی‌که همش تو دو روز جمع بشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خودت ميتوني  انتخاب واحد كني و برنامج بچيني به هردوتاش برسي 

برا من هشت تا دوازدع بودن كلاسا 

چهارشنبه هم فقط ي هشت تا ده داشتم 

ي روز ديگه هم دو تا چهار 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
اگر منظورت لیسانس هست...سخته همزمان درس و کار چون تعداد کلاسا زیاد مگر اینکه جوری انتخاب واحد کنی‌که ...

خب نمیشه مثلا 4روز باشه ولی مثلا از ساعت 8تا 12

ساعت کلاسهارو آموزش تعیین میکنه

اگه شانس بیاری و‌از هر درس چند تا کلاس باشه شاید بتونی ساعتهاش تنظیم کنی. اگه نه هر ساعتی گذاشتن باید بری و‌انتخاب نداری.

البته گاهی میشه با استادها صحبت کرد که شاغلم و‌به پولش احتیاج دارم و‌اگه میشه کلاس نیام شاید قبول کنن

دوره ارشد من همکلاسی شاغل داشتم فقط تو امتحانها و میان ترم و‌کنفرانس میومد

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

بستگی به تعداد واحدات داره...بشتگی به این داره که کدوم استاد کدوم روز درس رو ارائه بده...مثل مدرسه نیس که ساعت مشخص داشته باشه...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ساعت کلاسهارو آموزش تعیین میکنه اگه شانس بیاری و‌از هر درس چند تا کلاس باشه شاید بتونی ساعتهاش تنظی ...

ممنون عزیزم.هزینه خرید کتابهاش خیلی بالاست؟

میتونی نخری 

از کتابخونه بگیری یا از کسایی ک دارن بگیری صفحات مورد نظرتو کپی کنی! 

و کار و دانشگاه خیییلی سخته هر چقدمم واحد کم برداری 

من این ترم ۲۳واحد دارم همش دانشگام کل هفته

« بر دشمن مرتضی علی لعنت »

نه

ارشد یه کم بیشتر از کارشناسیه 

تازه بعضی استادها جزوه میدن کتاب هم نمیخواد بخری 

بعضیش میشه از کتابخونه گرفت

بیشتر شهرهای بزرگ جاهایی داره که دست دو راحت گیر میاد

مثلا بوعلی همدان

دهنادی شیراز

احمدی کرمان

انقلاب تهران

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
میتونی نخری  از کتابخونه بگیری یا از کسایی ک دارن بگیری صفحات مورد نظرتو کپی کنی!  و کار ...

ممنون چاره ای نیست مثلا کارهایی مثل رستوران که از 5عصر شروع میشه فک کنم خوب باشه

ممنون چاره ای نیست مثلا کارهایی مثل رستوران که از 5عصر شروع میشه فک کنم خوب باشه

نه عزیزم دانشگاه دولتی مثل مدرسس 

درس این جلسه رو جلسه بعد ازت میخوان همش امتحان 

همش هم باید حاضر باشی سر کلاس و بشدت سخته 

من میرسم خونه فقط دارم میخونم

« بر دشمن مرتضی علی لعنت »
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 4 ساعت پیش
2791
2779