2777
2789
عنوان

زاءر های عزیز مشهد بیاین؟!

153 بازدید | 14 پست

سلام خدمت همه دوستان عزیزم 

خداروشکر مشهدی هستم همسایه امام رضا هرچند من یکی خوب همسایه ای نیستم ونبودم ولی انشاءالله هستم مامان های گل اگر اومدین مشهد وبچه کوچیک دارین حتما به قسمت کبوترانه یا شهربازی معارفی سربزنید .

کبوترانه بچه ها از4تا7/8سال راه میدن یک ساعت زمان میدن مامان ها بیان دنبالشون من که داخل نرفتم ولی پسرم چند باری بردم استخرتوپ دارن حالت پرده کوچیک ار ازسینما داره دارن.بعضی مناسبت ها یا اعیاد علاوه وبرنقاشی که میکنن موقع رفتن برچسبی،مدادرنگی یا خوراکی بهشون میدن ولی فقط گاهی اوقات هستین ازشهربازی معارفی هم بگم؟!

چقد صبح ها محیط اینجا خوبه

ادم یاد سایت قدیم میوفته

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من سوم قراره زائر آقا بشم خدا قسمت کنه❤️

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا 

و اما شهربازی معارفی از ورودی 

صحن باب الجواد که برید از هر خادمی بپرسید نشونتون میده رایگان نیست ولی از4تا13سال بازی داره قیمت هاش واقعا عالیه باورتون میشه من پارسال روز تولد پسرم 28/11باهم دونفری رفتین 6/5تا غرفه صخره نوردی آتشفشان شترسواری و2/3تا دیگه که وسیله های ترکیبی داشت سوارشد 12/13تومن فکر کنم شد .

3دی!؟

اره پس فردا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا 

هوا چطوره استارتر

هوا چطوره استارتر

شب ها سرد میشه حرم باید داخل رواق ها بری ولی نه زیاد مثلا ظهر ها بخای بری بیرون به نظرن یک مانتو بایک تیشرت کافیه ولی من چادرم دارم.

کلا هوا دست خودش نیست مثلا من پسرهام حاضرمیکنم بریم مهد ساعت 10/29ازخونت میزنیم بیرون سرد هست ولی نه زیاد بعد برمی گردیم میگم کاش پالتو تنم نمیکردم یا تنم نمیکنم برمیگردیم میگم کاش ببشتر ورمیداشتم.ولی به نظرم سعی کن بچه کوچیک داری حتما پتو کوچیک برداری داخل حرم خوابید یا رفتین جایی علاوه برلباس هاش دورش بپیچونی شب ها سرده ولی

شب ها سرد میشه حرم باید داخل رواق ها بری ولی نه زیاد مثلا ظهر ها بخای بری بیرون به نظرن یک مانتو بای ...

اره بچم دوسالو نیمس... چادریم منم🙂ممنون دوست جان 

اره بچم دوسالو نیمس... چادریم منم🙂ممنون دوست جان 

اومدین حرم زیاد گول پاساژ ها وجاهای گرون نخورید البته همه رو نمیگم مثلا الماس شرق پروما مغازه های سجاد،احمداباد یا بالاشهر دیگه ولی بعضی پاساژهام خوبه قیمت هاشون ازسمت طبرسی که بیاین بگین شب بازار شارستان نشونتون میدن تقریبا قیمت هاشون خوبه زمستون نمیدونم بستگی به هوا داره ولی چون حالت غرفه داره شخصا برای من فینت هاش از پاساژهای بالا بالاها بهتره ولی همون لباس نو واسباب بازی رو میدن.مانتو ایثاربازار فردوسی داره،جنت هم داره،البته به نظر وسلیقه بستگی داره

مترو مفتح سواربشین تا پارک ملت میتونید برید شریعتی باید ایستگاه به ایستگاه کنید خط 1سواربشین بیشتر هتل ها خیابان امام رضا هستن مثل هتل قصر ،دارویوش و..... مهمانسرا ومسافرخونه های تمیز ومرتب قدیمی هم خیلی خیلی داریم باید بگردین امیداوارم بهتون خوش بگذره وآقا 5/6تا فرزند سالن وصالح بهتون بده انشاءالله

اومدین حرم زیاد گول پاساژ ها وجاهای گرون نخورید البته همه رو نمیگم مثلا الماس شرق پروما مغازه های سج ...

وای خیلی ممنون حتما ازنطراتت استفاده میکنم... وای 5 6 تا😂

وای خیلی ممنون حتما ازنطراتت استفاده میکنم... وای 5 6 تا😂

شما دیگه چرا؟!جمعیت شیعه کمه .خدا روزی میده.مادری که بخاد جهاد کنه باید سختی بکشه البته اصلاح تغذیه هم همه ولی باید یک کاری برای مظلومیت شیعه کرد

شما دیگه چرا؟!جمعیت شیعه کمه .خدا روزی میده.مادری که بخاد جهاد کنه باید سختی بکشه البته اصلاح تغذیه ...

با این وضع اقتصادی اخه 

با این وضع اقتصادی اخه 

عزیز من شخصا میگم خدا روزی رسونه من ده ساله ازدواج کردم هنوز مستاجرم ماشینمون تاامسال پیکان بوده،به همسرمم گفتم پدرتون 10تا داشته گفت اون موقع ارزونی بوده گفتم راست میگی خدایی که موقع ارزونی هست گرونی نیست من خودم میگم اگر از خیلی ازهزینه های زندگیم کم کنم ومدیریت داشته باشم موفق وهمیشه پولدار هستم ببین گلم من وقتی 10تا مانتو داشته باشم 6/5سال بپوشم به نظرخودم بهتره تایک مانتو بخرم 10سال بپوشم خدا رزاقه خودش تو قرانش گفته ازجایی که فکر نمیکنی روزی ت میدم البته مضمون گفتم.