2777
2789
عنوان

پسرم و جاریم

1012 بازدید | 61 پست

پسرم دوسال و نیم است و هر وقت میریم خونه مادر شوهرم میره پیش جاریم که طبقه پایینه و نمیاد بالا جاریم باهم زیاد خوب نیس هر وقت میاد میگه به فلان چیز دست زد به فلان چیز دست زد نمی زارن برم بیارمش میگن خودش میاد منم زیاد خونش نمیرم چیکار کنم خیلی حرص خوردم الانم پیش جاریمه

شادی روح عموی جوونم صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره جاری

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الان باید خوشحال هم باشی راحتی از دست بچه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

وقتی ی سالونیمشه نمیتونی کنترلش کنی پس فرداچطوری میخای ازخیابون جمعش کنی ؟

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

مگ چی هس خونه جاریت بچه جذب میشه اسباب بازی

اولین بارک استخاره کردم نیت کردم وبعدقرآنوبازکردم دیدم نوشته یِس گفتم بابادمتگرم خیلی واضح گفتی 😃بعدهاتومدرسه فهمیدم یاسین بوده😐

رو تربيتش بيشتر كار كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

جاریتم داره حرص میخوره 

چون من خودمم با مادرشوهر زندگی میکنم و بچه جاریم همش می اومد خونمون و به وسایلم دست میزد

خب نذار بره اینم تاپیک زدن داره؟

به مادرشوهرت اینا ربطی نداره که تو چطور بچتو تربیت کنی

تو مادرشی نباید بذاری بره