2777
2789
عنوان

پسرم و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 61 پست

وا بیخود نمیذارن بیاریش،تو مادرشی قرار نیست به حرف بقیه گوش بدی،جاریت علنی داره میگه نفرستش پایین اذیت میشم بعد تو منتظر حرف بقیه ای...بگو بچه خودمه من براش تصمیم میگیرم کجا بره یا نره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه چک افسری بزن ۴ دور دور خودش بچرخه😡یعنی چی که میره و نمیاد؟شوخی میکنم.ولی از الان به بچت یاد بده بدون شما جایی نره.پسر منم میکرد درستش کردم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

عزیزمنمیتونی بچت رو کنترل کنی نزار برا بگو زن عمو نیست 

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

خب حق با جاريته ببرش حتي با زور نميتوني

من بودم يا نميرفتم يا با كتك در موردي كه زورم به هيچ وجه نرسه 

اخه مردم اسايش ميخان

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

باحالی ها

هم ول میدی بچه ت رو به سر و جون جاری 

هم جای تشکر منت داری!

خدا به دور دختر خوب

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

وا دیگه این بچه ست و اختیارش دست تو,ش وهرت نیست که

الان جاریت تاپیک میزنه جاریم اله و بله بچش همش اینجاست،همه فحشت میدن

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵