2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش فدات شم بخدا وقتی میبینم یکی خوب شده اینقدر خوشحال میشم تو این جلسه درمانا  اره باهات را ...

اصلا لکنت یه بار سنگین رو دوش ادنه واقعا...اینحورکه گفتی واقعا معتبرن و مثل اکثرجاها فقط دنبال درامد نیستن.مرسیی عزیزم ایشالا همیشه تو ارامش باشی و بدون لکنت❤

برای فاصله درمان و هزینه  پشت تلفن نگو وقت بگیر برو بعد به منشی بگو با خود دکتر میخوام حرف بزنم ...

مرسی همینکارو میکنم‌پس.باورم نمیشه دعام گرفت چندوقت پیش دعاکردم خدایا لکنتمو خوب کن احساس میکنم خبر شما بخاطر همون دعامه

اصلا لکنت یه بار سنگین رو دوش ادنه واقعا...اینحورکه گفتی واقعا معتبرن و مثل اکثرجاها فقط دنبال درامد ...

اره عزیزم منم اولش سخت بود برای اعتماد ولی الان نزدیک دو سال واقعا جواب گرفتم کلی کنفرانس دادم تا حالا 

همیشه هم دعاشون میکنم لکنت خیلی سخته هیچ کس تا نداشته باشه نمیفهمه 

صد درصد هم معتبره ❤

مرسی عزیزم کاش شوهرمنم راضی شه ببریمش دلم شکست توروخدا دعام کن

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
خواهش فدات شم ، انشالا حتماا دعا میکنم عزیزم❤

خدانکنه عزیزی

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
سلام خانومی ببخشید شما لکنتتون خوب شد؟بازم میرین پیش دکتر تقی زاده؟

سلام عزیزم الان ۹۰ درصد خوب شدم کلا گیر ندارم بعضی وقتا خیلی کم هنوز چند جلسم مونده بخاطر کرونا نرفتم متاسفانه هنوز 

سلام عزیزم الان ۹۰ درصد خوب شدم کلا گیر ندارم بعضی وقتا خیلی کم هنوز چند جلسم مونده بخاطر کرونا نرفت ...

سلام ممنون بابت تاپیک خوبت😊😊😊🌷

بنده یه خواستگار برام اومده شرایطش خوبه و پسر خوبیه

فقط مثل شما لکنت داره

سخته و توی کرونا نمیشه تا تهران برم 

میشه روش هایی که بهت یاد دادن رو بگی؟؟!

آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙

سلام عزیزم پسر من امسال میره کلاس اول و گاهی وقتا لکنت میگیره وقتی عصبی یا هیجانزده میشه به نظرت تمرینا راحته براش ؟ الان که جلسه هاشون گفتی گروهیه تو کرونا چجوری میشه؟

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷
سلام ممنون بابت تاپیک خوبت😊😊😊🌷 بنده یه خواستگار برام اومده شرایطش خوبه و پسر خوبیه فقط مثل شما ...

سلام عزیزم مرسی ببین گلم تکنیکا بسته به سطح لکنت و جلسه فرق داره الان که کرونا هست آنلاین هم فک کنم بشه اگر تماس بگیرید بهشون بگید⁦♥️⁩⁦♥️⁩