2777
2789

روش درمانشون به روش شبیه سازی ذهن هست و برای صحبت کردن تکنیک میدن بعلاوه تمرین 

دو نوع درمان هست درمان گروهی و چند نفره کمتر برای تکنیک دادن دکترشون هم دکتر تقی زاده هستن 

درمان گروهی برای این هست که خیلی ها مثل من اصلا توی تنهایی گیر و لکنت ندارن به همین دلیل توی شرایط استرس که بدتر میشه 

دو مرحله درمان هست مرحله اول رسیدن به ۹۰ تا ۱۰۰ و مرحله دوم تثبیت برای قطعی شدن 

که من مرحله اول هستم تعداد جلساتم هم ۱۴ جلسه بود البته بسته به اینکه چقدر تکنیک و تمرین رعایت کنین زودتر هم درمان میشین 

مرکزشون هم داخل تهران هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محدودیت سنی اصلا وجود نداره 

هزینه هر جلسه که حدود ۴ تا ۵ ساعت ۴۰۰ تا ۷۰۰ اما از کسایی که واقعا توانایی مالی ندارن پولی دریافت نمیکنن 

جلسات ماهی یک بار هست که اگر نمیتونید هر ماه برید باهاشون صحبت کنید ۳ ماهی یک بار میزارن مثلا 

من به شخصه نه میخوام تبلیغ کنم نه چیزی چون میدونم چقدر سخته نتونی حرف بزنی درست ، بقیه حرفت بقیه کامل کنن

برای یه تلفن ساده ، خیلی سخته ، وقتی چیزی رو میدونی ولی از ترس گیر کردن ساکت بمونی و چیزی نگی ، بخاطرش چقدر چیزارو کنار میزاری،  از ترحم و مسخره دیگران بیزاری 

چون خودم درمان شدم و زیاد دیدم دوستان سوال دارن فقط دلم میخواد هر کی لکنت داره خوب بشه چون خودم نتیجه دیدم فقط حرف و شعار الکی نبود 

من به شخصه نه میخوام تبلیغ کنم نه چیزی چون میدونم چقدر سخته نتونی حرف بزنی درست ، بقیه حرفت بقیه کام ...

وای عزیزم ممنون دقیقا این خرف دل منه اصلا نمیتونم به کسی تلفن بزنم و خیلی کم پیش میاد بتونم جواب بدم‌.متلسفانه هزینش برامن که خیلی زیلده و فک نکنم باهام راه بیان شاید یه روز تونستم برم.فقط حتمااا نتیجه میده؟شما چه مدته تحت درمانید؟

وای عزیزم ممنون دقیقا این خرف دل منه اصلا نمیتونم به کسی تلفن بزنم و خیلی کم پیش میاد بتونم جواب بدم ...

گلم اگر واقعا نمیتونی بدی هیچ هزینه درمانی دریافت نمیکنن هم به شخص از خودشون پرسیدم و دیدم 

یا اصلا نمیگیرن یا کمتر میکنن مبلغ واقعا هدفشون کمک و درمانه

وای عزیزم ممنون دقیقا این خرف دل منه اصلا نمیتونم به کسی تلفن بزنم و خیلی کم پیش میاد بتونم جواب بدم ...

بله عزیزم صد درصد بخدا تنها جایی بود که ناامیدم نکرد 

من خودم نمیتونستم هر ماه برم سه ماه یه بار میرم از تابستون سال دهم که میخواستم برم یازدهم الان دوازدهمم 

من متاسفانه یه مدت تکنیک درست انجام ندادم وگرنه صد بودم 

باهات راه میان حتما 

انشالا بیایی بگی درمان شدی و همیشه دیگه راحت حرفت بزنی ❤❤

بله عزیزم صد درصد بخدا تنها جایی بود که ناامیدم نکرد  من خودم نمیتونستم هر ماه برم سه ماه یه ب ...

وای مرسیی عزیزم خداروشکرر.ایشالا زفتم‌حتما خبرشو میام بهت میدم😍من موقع استرس و پیش افرادی که اعتنادبنفس ندارم گاهی ۶۰درصدم گیرمیکنم اما بقیه جاها 10درصده.برامنم هرماه سخته چون راه دورم اما سه ماه یه بار عالیه پس حتماا سرمیزنم خیلی ممنون معرفی کردی دعات میکنم واقعا❤❤❤کاش تاپیکایی مثل این پربازدید بشن که مفید و به دردبخورن

وای مرسیی عزیزم خداروشکرر.من موقع استرس و پیش افرادی که اعتنادبنفس ندارم گاهی ۶۰درصدم گیرمیکنم اما ب ...

خواهش فدات شم بخدا وقتی میبینم یکی خوب شده اینقدر خوشحال میشم تو این جلسه درمانا 

اره باهات راه میان چون از آلمان و کشورای دیگه مراجعه کننده دارند مثلا اونا هم نمیتونن هر ماه بیان 

منم استرس که میگیرم ولی الان خیلی بهتره در اصل دیگه صفر شده 

فقط دعات و شادیت برام کافیه❤