سلام عزیزم پسر من امسال میره کلاس اول و گاهی وقتا لکنت میگیره وقتی عصبی یا هیجانزده میشه به نظرت تمر ...
سلام عزیزم اره گروه بچه ها و بزرگسالان جدا هست حتی تکنیک برای بچه ها جور دیگه یاد میدن من خودم درگیر بودم نرفتم یه مدت ولی فک کنم توی این شرایط آنلاین هم دارن باهاشون تماس بگیرید بهشون بگید کمکتون میکنن♥️
خدا خیرت بده 😊 فقط اینکه تا چند سال جواب میده درمانش؟
درمان بشی دیگه قطعی هست عزیزم بدون برگشت فقط باید کارایی که میگن حتما انجام بدی تکنیک هر جا و هر لحظه مخصوصاً ولی وقتی به مرحله تثبیت برسی یه سال بعدش شاید زودتر خوب بشی یه زمان مشخص برای هر کس نمیشه گفت ولی نهایت دیگه فک کنم دو سال اگر خیلی طول بکشه
همینطوری خودت میتونی تکنیک هاشو بگی تا روی شوهرم کار کنم ..🌹
چون یکی نیست برای هر کس میگم عزیزم آخه یکیش ممکنه همینجوری یکی انجام بده بدتر بشه فقط بخاطر همین میگم من الان مثلا باید حالت آوازی صبحت کنم یعنی ته کلمه ها رو بهم وصل کنم با بازدم و شمرده و بکشم یکم اون حروفی که ایراد دارم یکم مثل آواز سنتی با ریتم ولی کمترش ولی من جلسه ۱۰ هستم گلم اگر تماس بگیری خیلی بهتره ♥️
خواهش میکنم عزیزم ولی مثلا حتمااا شده طول هم بکشه با بازدم حرف بزنن و تمرین نفس گیری هر روز مثلا ده دقیقه بیشتر هم اشکال نداره به این شکل که ۶ ثانیه دم ۶ ثانیه هم نگه دارن نفس ۸ ثانیه بازدم البته این زمانش ممکنه فرق کنه من یه حدود گفتم برای زمانش🌹🌹