2789
عنوان

فضله موش؟

32553 بازدید | 33 پست
واسه کارگرایه خونه پدرشوهرم ناهار درست کردم برنج رو که شستم توش یک چیزایه قهوه ای نرم بود اما گفتم شاید چیزی نباشه الان که برنج دم کشیده یکی پیدا کردم حالته قهوه ای و نرم داره همون فضله موشه اگه اون باشه باید چکار کنم این همه برنج الانم باید بدم ناهارو ببرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بریز دور اگه مطمئنی فضله موشه ... نباید بخورن .. غذا از بیرون براشون بگیر
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
والا من نمیدونم .... ندیدم .. ولی چیز دیگه ای نمیتونه باشه فکر کنم مارمولک هم همینجوری که میگی باشه ... ظرف برنجتون در دااااره یا برنجااا تو کیسه بیرونه ؟؟
!53v45 (رمز گاوصندوقمه) ادرس بدم ؟
مامان کوچولو من تاپیک زدم که بهم بگمن مشخصاته فضله چطوریه اخه من نمیشناسم اما هیچ کس راهنمایی نکرد از مرجع تقلیدم پرسیدم گفت که شک داری اشکال نداره ممنونم ازتون
احتمالن همینطوریه که دیدی بعدم قدیمیا میگفتن برنجی اگه فضله موش داشت پاک کنید سه بار بشویید آب از روش رد بشه بعد غیر از شخصی که دیده بقیه میتونن بخورن ... اما یه چیز بگم ؟ واسه محل کار ما برنج برای حدود 6 ماه خریدن که پر از فضله موشه و میپزن میدن خورد ملت ! من نمیرم ناهارخوری :( همه هم دیگه میدونن اما بعضیا میخورن
من در آن شادمانی که از ازل برایم مقدر شده ,غرقه ام .خدایا شکر