2789
عنوان

فضله موش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32554 بازدید | 33 پست
عزیزم فضله موش مثل برنجه منتهی کلفته و قهوه ای تیرست رنگش. اگر واقعا فکر میکنی فضله موشه بهشون نده. بیماری میاره و خطرناکه... بنظرم برو بده به پیشیها و هاپوهای توی خیابون هم اونا خوشحال میشن و هم مریض نمیشن. هم برای کارگرها اتفاقی نمیوفته و تو هم عذاب وجدان نمیگیری. من جات بودم امکان نداشت بدم کارگرها.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پارمیدا جون نمیتونم به شوهرم بگم اخه میگن اگه خودت بدونی به بقیه نگی بهتره خودم نمیخورم دیگه واقعا چاره نداشتم الانم عذاب وجدان دارم ایشالا که چیزی نمیشه بعدم من قبلا هم دیدم تو برنج اما نمیدونستم فضله هست تا الان که زنده موندم
عزیزم میکروب و بیماری کاری نداره شما به کسی گفتی یا نه... میگنُ ولش کن. ببین کار انسانی چیه و دوست داری باخودت چه برخوردی بشه. خودتو بذار جاشون. اگر کارشون بیوفته به بیمارستان مرجع تقلیدت میره خرجشونو میده؟ با برنج پخته شده؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
# برنج را خیس کرده‌اند؛ وقتی می‏خواستند آبکش کنند، فضلة موش در آن مشاهده نمودند. این برنج چه حکمی دارد؟ اگر آب نجس در برنج نفوذ کرده است، اجتناب از آن لازم است وإلّا با آب‏کشیدن ظاهر آن استفاده از آن مانعی ندارد.
من از لحاظ شرعیشو کاری ندارم ولی فکر میکنم کار درستی نیست ریسک بیمار شدن مردم بخاطر اشتباه ما بالا بره در صورتی که بهش آگاهی داریم. هر جور میدونی عزیزم. امیدوارم اتفاقی نیوفته.
بهتره که برنج و خوب پاک کنی موقع شستن هم چند تا صلوات بفرست و برنج و زیرو رو کن تا دیگه فضله بعد از پخت پیدا نشه.
عهدی که با تو بستم هرگز شکستنی نیست این عشق تا دم مرگ هرگز گسستنی نیست