2777
2789
عنوان

فراموشکاریم

48 بازدید | 2 پست

خاله مادر شوهرم که خیلی پیر و مریض بود و همه در انتظار شنیدن خبر فوتش بودن چند روز پیش فوت کرد من چون باردارم و واکسن آنفولانزا هم گیرم نیومد بزنم و ماه اخرمه دکترم گفته جای شلوغ نرو ، برای همین نتونستم هیچ کدوم از مراسماشون شرکت کنم فقط زنگ زدم به دختر خاله مادر شوهرم و فوت باباشو تسلیت گفتم ، امشب شب یلدا خونه مادرمیم به شوهرم گفتم به مادر ت بگو برنامه شب یلدا فرداذبزارن ما هم باشیم امشب که خونه مامان منیم و گفتم به مادران بگو امشب خونه مامانم بیاد ، چون احتمال دادم شوهرم نگه یا با دعوت شوهرم مادرشوهذم نیاد خودم زنگ زدم ، فقط این وسط فراموش کردم تسلیت هم بگم یعنی اصلا نمی‌دونستم باید بگم چون اصلا از فوت داییش ناراحت نشد منتظر این خبر بود و فقط گفتم چون تا دیروز تو مراسما بودید دیگه گفتم امروز زنگ بزنم و ازش خواستم برنامشونو بندازه یکشنبه یعنی فردا که ما هم باشیم خودشم شب بیاد خونه مامانم قبول نکرد و گفت دخترم میاد گفتم نمیتونی بگین فردا بیاد که ما هم باشیم گفت نه دیگه من دارم کارامو میکنم ، خلاصه بعد فهمیدم مامانمم زنگ زده هم تسلیت گفته هم دعوتشذکزده قبول نکرده ، شوهرم اومد بهش گفتم به مادرت زنگ زد بیاد قبول نکرد گفت خواهر ت میاد یهو گفت تسلیتم گفتی از دهنم پرید گفتم آره هم تسلیت گفتم هم دعوت کرد ، چون شصتم با خبر شد مادرش گله کرده چرا زنت به من تسلیت نگفت از حرف زدن شوهرم فهمیدم منم گفتم بگم نه شر میشه ترسیدم گفتم آره گفتم بعدم گفتنم مادرمیم زنگ زد هم تسلیت گفت هم دعوت کرد قبول نکرد که البته مادرمو راستشو گفتم ، خلاصه عذاب وجدان گرفتم ، خواهر شوهرمم سوسه بیاره گفتم حالا حتما شوهرمو تنها گیر بیارم دوباره میگن چرا زنت رنگم زد تسلیت نگفت و داستان برام درست کنم منم دیگه چون گفتم تسلیت گفتم نمیتونم از حرفم برگردم موندم بعدا حرفی شد جواب شوهرمو چی بدم چون مادر و خواهرش خوب بلدن با خوبی پرش کنن و به جون من بندازنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.