2777
2789
عنوان

سرکلاژ

522 بازدید | 23 پست

سلام من16 هفتمه، 1هفته سرکلاژ کردم و ازم ترشحات ابکی سفید میاد کرم کلوتریمازول استفاده می کنم ولی تاثیری نداشته  ترشحامم بدون بو هستش، کسی این مشکلو داشته؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سرکلاژ نشدم ولی ترشحات سفید آبکی از اول خیییلی داشتم که دکتر میگفت طبیعیه، فقط این اواخر بوی زننده ای داشت که دکتر معاینه کرد و گفت عفونت قارچیه ، قرص واژینال داد خداروشکر الان بهترم

خدایا شکرت....❤❤
من سرکلاژ نشدم ولی ترشحات سفید آبکی از اول خیییلی داشتم که دکتر میگفت طبیعیه، فقط این اواخر بوی زنند ...

پس احتمالا برای منم طبیعی چون اگر چیزی بود باید با این کرم خوب میشد 

پس احتمالا برای منم طبیعی چون اگر چیزی بود باید با این کرم خوب میشد 

آره عزیزم طبیعیه نگران نباش، ولی وقتی میری دکتر بگو معاینه ت کنه، چون منم ی بار سرکلاژ شدم و میگن سرکلاژ احتمال عفونتو میبره بالا

بخاطر ترشحاتت نمیگما، کلا میگم که مواظب بخیه های سرکلاژت باشی و بهداشتو کامل رعایت کنی

خدایا شکرت....❤❤
آره عزیزم طبیعیه نگران نباش، ولی وقتی میری دکتر بگو معاینه ت کنه، چون منم ی بار سرکلاژ شدم و میگن سر ...

خیلی بهداشتو رعایت میکنم اصلا لباس زیر تنم نمی کنم و یک سره دامن تنم ولی این سری که رفتم باید معاینه بشم، برای شما عفونت نکرد سر کلاژ کردین؟ 

خودتو خشک نگه دار دامن بپوش یا لخت باش توخونه اگه شیاف استفاده میکنی ازاونم میتونه باشه.مایعات زیاداستفاده کن 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خیلی بهداشتو رعایت میکنم اصلا لباس زیر تنم نمی کنم و یک سره دامن تنم ولی این سری که رفتم باید معاینه ...

کار خوبی میکنی عزیزم 

نه  خداروشکر عفونت نکرد

خدایا شکرت....❤❤
خیلیییی راحت بیهوشی کامل ولی تایمش کوتاه، فقط 1 ساعت بعد عمل زیر دلم یکم درد داشت 

توان تی طول سرویسکت چن بود

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
شیاف پروژسترون هر شب استفاده می کنم ولی از مقعد

باشه ازاونم هس