eliiiiiiiiiiom مدیر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 98 عنوان سرکلاژ | مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 23 پست سلام من16 هفتمه، 1هفته سرکلاژ کردم و ازم ترشحات ابکی سفید میاد کرم کلوتریمازول استفاده می کنم ولی تاثیری نداشته ترشحامم بدون بو هستش، کسی این مشکلو داشته؟ 1398/09/30 | 16:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliiiiiiiiiiom مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 98 توان تی طول سرویسکت چن بود تو ان تی طول سرویکسم مشخص نشد دقیق چون مشکوک شدن به اینکه دو تا دهانه رحم دارم ولی تو سونو واژینال طولش 29 شده بود و 6 میل هم باز شده بود
mahak_m عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 2841 ایشا الله برای منم عفونت نمی کن، مرسی عزیزم از راهنماییت انشاالله گلم، خواهش میکنمانشاالله که بچه تو صحیح و سلامت بغل میگیریبرا تو دلیه منم دعا کن سالم و سلامت بدنیا بیاد خدایا شکرت....❤❤
645821 عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 145 ایشا الله برای منم عفونت نمی کن، مرسی عزیزم از راهنماییت طول سرویکست چن بود عزیزم؟
eliiiiiiiiiiom مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 98 انشاالله گلم، خواهش میکنم انشاالله که بچه تو صحیح و سلامت بغل میگیری برا تو دلیه منم دعا کن سالم و ... مرسیی عزیزم ایشا الله بچه شما هم سلامت به دنیا میاد
eliiiiiiiiiiom مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 98 طول سرویکست چن بود عزیزم؟ 29 بود دهانه رحمم باز شده بود
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14210 تو ان تی طول سرویکسم مشخص نشد دقیق چون مشکوک شدن به اینکه دو تا دهانه رحم دارم ولی تو سونو واژینال ط ... وای خیلی مواظبت کن خیلی استراحت شیاف مایعات زیاد استفاده کن یبوست نگیری به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
eliiiiiiiiiiom مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 98 وای خیلی مواظبت کن خیلی استراحت شیاف مایعات زیاد استفاده کن یبوست نگیری بله متاسفانه یبوست شدید دارم ولی از بعد عملم یک سره چیزایی میخورم که نخوام فشار وارد کنم
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14210 بله متاسفانه یبوست شدید دارم ولی از بعد عملم یک سره چیزایی میخورم که نخوام فشار وارد کنم اره انجیر روخیس کن ناشتا بخورکاهو روغن زیتون زیتون میوه سبزی قیسی بخور به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
eliiiiiiiiiiom مدیر استارتر عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 98 اره انجیر روخیس کن ناشتا بخورکاهو روغن زیتون زیتون میوه سبزی قیسی بخور الا الو بخارا خیس می کنم با ابش میخورم شبا هم دو تا کیوی میخورم یه چند وقتم انجیر میخوردم