2777
2789
عنوان

بچه ها این تزیین خوبه یا نه😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 87 پست
استارتر جان الان دیگه دوره و زمونه سخت شده بنظرم هیچکس گله نمیکنه ک چرا جلومون اجیل نزاشتن این مقدا ...

باشه عشقم میخواستم همه رو رو میز بزارم الان قاطیش میکنم

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کمه برا ده نفر😀

تقریبی گفتم مخلفات دارم میگم واسه تزیین اینجوری زشت نیست

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
وای از همین میترسم حالا میگن چه خسیسه😳😳 بخدا واسه تزیین اینجوری گذاشتم

خوشگل خانم انگاری  ظرف تنقلات بچه تزئین کردی

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

بچه ها من بعد جوابتونو میدم برم یه خاکی بریزم ببینم چیکار میکنم

بوس بوس😘😘

قشنگه👍

قربونت عزیزه دلم😘😘

حالا همه میخندن😔

جای خنده داره 

واقعا چه فکری کردی دختر 

نبری سنگین تری

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
ن عزیز دلم قشنگه 😘 خسته نباشی کدبانو😍

فدات شم عزیزم برم ببینم چی کار میکنم😘😘❤

خدا رو شکر جنبه ی انتقاد داری😁😁گفتم الان میاد منو میزنه😄

بیا تاپیک بعدمو ببین خوب شد

اره پیش همون منصوری میرم,ایشالله قراره ازبهمن ماه سیکل روشروع کنم فقط یکم توهزینه اش مشکل برخوردیم ک ...

آره حق داری .. ماها اینقدر برای بچه دار شدن دکتر رفتیم که دیگه خسته ایم خیلی وقتا... ولی عزیزم خودتو بسپار به خدا بهش توکل کن ، بزار اموراتت بدستش بچرخه..... همه چی رو خودش جور میکنه

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi