2777
2789
عنوان

بچه ها این تزیین خوبه یا نه😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 87 پست
😂😂😂😂 خوش بگذره ما يلدامونو پنجشنبه خونه مامانم گرفتيم 

ایوللل منم دارم واسه مامانم درست میکنم ای خدا

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا همه میخندن😔

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
نگه ميداشتي خوب انداختي رفت ي سيني بزرگ بردار توش تقسيم بزن حالت ستاره بچين والا من خوشم نسومد خيل ...

بنایی شد نمیدونم کجاست

قربانت وااااای خیلی ممنونم... خیلی لطف کردی😍😍😍 دیشب حرم بودم برای شما و همه منتظرا دعا کردم🌹🌹 ...

اره پیش همون منصوری میرم,ایشالله قراره ازبهمن ماه سیکل روشروع کنم فقط یکم توهزینه اش مشکل برخوردیم که اون حل بشه خوب میشه.ای جانم لطف کردی همشهری.نمیدونم چرادلهره دارم دلم میخوادعقب بندازم رفتنمو حسش نی اصن

واسه چندنفر دورش چیه برنجکه؟

اره

استارتر جان الان دیگه دوره و زمونه سخت شده بنظرم هیچکس گله نمیکنه ک چرا جلومون اجیل نزاشتن

این مقدار اجیلی ک گذاشتی تزیین خوشگلی شده ولی اجیل واسه خوردنه ن تزیین به عنوان اجیل کمه یکم ضایس

ورش دار با چیزای دیگه تزیین کن

خخخ وای خدا غش کردم😂😂 نفری یه فندوق😂 حالا قاطی میکنم

خدا رو شکر جنبه ی انتقاد داری😁😁گفتم الان میاد منو میزنه😄

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
چیه؟

برنجک

بادوم هندی

نخودچی

مویز

فندوق

خوب دوظرف را یه ظرف کن

ظرف ندارم یکی دارم بزرگ بزرگ مثل دیسه

خدا رو شکر جنبه ی انتقاد داری😁😁گفتم الان میاد منو میزنه😄

نه عزیزم این حرف نزن اتفاقا چون خودم دودلم گذاشتم اینجا که نظر بدید بدونم چی کار کنم چون ظاهرش خوبه اما به نظرم کم امد😘😘