2777
2789

خانما من هفته بیست و دوم بارداری ام چند روزه زیر دلم گاهی وقتا یک سمت گاهی وقتا دو طرف تیر میکشه تا داخل واژنم،تکونای بچه خوبه کم هم نشده ولی میترسم،هفته دیگ باس برم سونو ولی میترسم چیز خطرناکی باشه،گاهی وقتام یک قطره مایع ازم خارج میشه،امتحان کردم با سرفه و عطسه و راه رفتن نیس همینجوری اتفاقی میاد،نمیدونم چیه

خواهش میکنم کمکم کنید

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

عزیزم فورا برو دکتر تا ازت تست امنیوشور بگیرن , احتمال داره که کیسه ابت سوراخ شده باشه

نترس ممکنه هم که فقط ترشحات عادی باشه ولی حتما برو دکتر

برای من هم همین اتفاق افتاد البته تو هفته 38 کیسه ابم سوراخ شد و سزارین کردم

شمام درد داشتی اینجوری تیر میکشید؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر جان منم هفته 23بارداری هستم بعضی اوقات این طور میشم شیاف خریدم بیشتر اوقات استفاده می کنم نگران نباش منم ترشح دارم طبیعیه نگران نباش

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
شمام درد داشتی اینجوری تیر میکشید؟

منم تیر میکشه دکتر گفت به خاطر بزرگ شدن رحمه و بچه بزرگتر میشه نافو می کشه ومیچرخه باعث درد میشه 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

زنگ زدم دکترم گفت بیا اینجا پاشدم اومدم. خدا کنه چیزی نباشه