2821
2789
عنوان

مردن مرغ عشق

11144 بازدید | 23 پست

سلام یکی از مرغ عشقامون مردش😔 جوون هم بود معلوم هم نیست چجوری مرده. معمولا مرغ عشقا یهویی بی دلیل میمیرن؟

👈من پسر هستم        آشفته زمانیست...یا رب کمکم کن...

شاید ترسیده خیلی دل نازکن

دختر کورد در قالب کلیشه نمی گنجد            دختر کورد وفادار است اگر وفا ببیند دختر کورد دلسوز است اگر دلسوز باشند  دختر کورد بی ریاست اگر نیرنگ و ریا نبیند  اما وای به حال آنهایی که بخواهند روح سرکشش را به بند بکشانندآنگاه لباس رزم می پوشد و ب جنگ میرود...جنگ قدرت های مردانه... دختر کورد ساده نیست پیچیده است همچون راه های کوهستانی سرزمینش کسی که در راهش قدم بگذارد او را به اوج میبرد وگرنه به دره ها واصلش میکند...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما دوتا داشتیم

شب قفسشونو گذاشته بودم تو حیاط 

صبح رفتم دیدم دیدم یکیش نیست،هیچوقت نفهمیدم چیشد

یکیشم یادم رفت اب بدم بهش مرد

همیشه عذاب وجدانش باهامه😔

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

جفت بودن مهربونم/؟؟
اونی که مرده نر بود درسته؟؟

احتمالا اگ تازه خریدی ،ماده نر رو کشته

یا ماده جفتگیری کرده بوده یا با اون یا یه مرغ عشق دیگه.. ولی هنوز تخم نذاشته

یا اینکه تازه باردار شده و بخاطر همین کشته

یا قبلا جوجه داشته وقتی هنوز کوچیک بودن ازش جداشده و هنوز نر رو نمیتونه بپذیره
اگه پرریخته باشه رو قفس و دور گردن مرغ عشق مرده خالی باشه مادهه کشته

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

مواظب اون یکیباشید حالا ک جفتش مرده خدایی نکرده دق نکنه

دختر کورد در قالب کلیشه نمی گنجد            دختر کورد وفادار است اگر وفا ببیند دختر کورد دلسوز است اگر دلسوز باشند  دختر کورد بی ریاست اگر نیرنگ و ریا نبیند  اما وای به حال آنهایی که بخواهند روح سرکشش را به بند بکشانندآنگاه لباس رزم می پوشد و ب جنگ میرود...جنگ قدرت های مردانه... دختر کورد ساده نیست پیچیده است همچون راه های کوهستانی سرزمینش کسی که در راهش قدم بگذارد او را به اوج میبرد وگرنه به دره ها واصلش میکند...

مال منم بی دلیل مرد😔😔😔ظهرش سره حال بود...من اون روز کلی گریه کردم.بعد خوابیدم یک ساعت بیدار شدم افتاده بود کف قفسش الهی بمیرم براش اسمش سانی بود 

تاب بازی میکرد تیله بازی میکرد تازه یاد گرفته بود اینارو.یه صداهایی هم از حرف زدنای ما یاد گرفته بود میگفت...صدای بلبل و قناری هم بلد بود.چون شوهرم بلبل و قناری داشت یاد گرفته بود صداشونو.هعععییی😔😔

میشه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین🌱🥲

من از مرغ عشق خاطره بدی دارم ...دو تا داشتیم چند سال پیش یکبار که از سر کار برگشتم دیدم یکیش اونقدر نوک زده تو سر اون یکی تمام کرک و پر سرش ریخته و پره خونه ....دخترم دید اونقدر جیغ زد خودمم ترسیدم داشت جون میداد در اتاقو قفل کردم زنگ زدم شوهر خواهرم اومد قفسشونو برد ....هنوزم یادم میفته بدنم بی حس میشه نمیدونم چرا کشته بودش

ای وای عزیزم پست منو بخون ببین چرا کشته ...جواب سوالمو پیدا نکردم بعد چند سال

مهربونم پستتو خوندم

ماده نر رو کشته چون تازه جفتگیری کرده بوده. واگه نمیفروختیش تخم میذاشت مهربونم

این خصلت مرغ عشق هاست عزیزم.. ماده ها وقتی جفتگیری میکنن یا تخم میذارن، برای صیانت از بچه شون شوهرشونو میکشن اگه زیادی نزدیک بشه بهش

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
جفت بودن مهربونم/؟؟ اونی که مرده نر بود درسته؟؟ احتمالا اگ تازه خریدی ،ماده نر رو کشته یا ماده جف ...

فکر نکنم جفتش کشته باشدش ما از قفس درآورده بودیمش تو اتاق برای خودش میچرخید بعد شب شد یهویی دیدم پشت مبل افتاده مرده

مالبه ما اون دوتا جفتشون ماده بودن ما نمیدونستیم هم بعضی وقتا دعوا میکردن بیشتر باهم خوب بودن

👈من پسر هستم        آشفته زمانیست...یا رب کمکم کن...
مهربونم پستتو خوندم ماده نر رو کشته چون تازه جفتگیری کرده بوده. واگه نمیفروختیش تخم میذاشت مهربونم ...

مرغ عشق من چی؟

میشه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین🌱🥲