2777
2789
چه خوب کاش منم جرات توروداشته باشم.یه تاپیک جامع هست اونجایکیم مثل توبودرفته بودسرکاروپله و...بعدمثب ...

من فرنگی میرم همیشه اما چند بار مهمونی بودیم ایرانی میرفتم خیلی هام ایرانی رفتن از اول ولی فرنگی بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فرنگی میرم همیشه اما چند بار مهمونی بودیم ایرانی میرفتم خیلی هام ایرانی رفتن از اول ولی فرنگی بهت ...

ماهم داریم ولی من اصلا نمیتونم 😐😐اگه میشه رفتی ازمایش ایشالله مثبت شدی منوتگ کن منم شادبشم.😍😍

من دیروز ازمایش مثبت شدم عزیزم فقط سقط داشتم برام دعا کن این دفه بمونه

اع چه خوبببب تبریک میگم چه عالی.مییرم حرم حتمابرات نائب الزیاره ام مشهدیم.ایشالله بسلامتی بدنیامیاریش.پس توکه مثبت شدی بگوچیارو رعایت کردی؟داروهات چندشدن؟یادته

واقعیته مطمن باش نه جنینات مشکل دارن نه هیچی تازخ دوست من قبلا طبیعی حامله یه بار سه قلو حامله شده ب ...

منم قبلنا یه بار باردار شدم یعنی بتام تا 90 رفت سریعم اومد پایین دیگه تو خوابمم تکرار نشد😅 چون لوله هام بسته شد کامل😥😥😥

توکل به خدا عزیزم

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اع چه خوبببب تبریک میگم چه عالی.مییرم حرم حتمابرات نائب الزیاره ام مشهدیم.ایشالله بسلامتی بدنیامیاری ...

تورو خدا حرم رفتی منم دعا کن عزیزم

خدایا دریا دریا شکرت
اع چه خوبببب تبریک میگم چه عالی.مییرم حرم حتمابرات نائب الزیاره ام مشهدیم.ایشالله بسلامتی بدنیامیاری ...

ببین من هیچ چی رعایت نکردم حتی تغذیه ،من دوبار سقط داشتم خیلی دلم شکسته خیلی خستمینی تروخدا برام دعا کن  ،داروهامم فکر کنم دو نیمی شد 

ببین من هیچ چی رعایت نکردم حتی تغذیه ،من دوبار سقط داشتم خیلی دلم شکسته خیلی خستمینی تروخدا برام دعا ...

چشم حتما گریم گرفت لیاقت داشته باشم حتمادعات میکنم حرم اسمتوبگو رفتم برم پنجره فولاد.امیدت بخداباشه عزیزم حالتومیفهمم منم بیش ازسه ساله منتظرم