2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان,ایشالله که گرفته پس خصوصی دقیق تره. شماچندتافولی داشتی؟من چون تنبلی دارم میپرسم منم این ماه می ...

من بیست تا فولی  داشتم یازده تاش جنین شد

خدایا دریا دریا شکرت
انشالله میگیری فدات شم دلم روشنه که به زودی مامانی  بوش میاد😍

الهی آمین، خدا از دهنت بشنوه عزیزم، میدونی سمانه زورم میاد ازین 15تا جنین یه دونه جوجه ام دستمو نگیره چون خیلی براشون ذوق کردم😔

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
جدی؟من فکرمیکردم بایدمطلق باشه وتکونم نخوری😆😆😆 اینقده استرس دارم که نگو همش دلم میخوادعقب بندازم ...

نه عزیزم تا چند روز اول فقط مطلق نگران نباش امیدت به خدا باشه

خدایا دریا دریا شکرت
جدی؟من فکرمیکردم بایدمطلق باشه وتکونم نخوری😆😆😆 اینقده استرس دارم که نگو همش دلم میخوادعقب بندازم ...

من که اصلا یه روزم استراحت نکردم تا انتقال دادم ۴۵ مین بعد بلند شدم تا ماشینم یک کیلومتری راه رفتم

میگیره بهت قول میدم شک نکن دوتام میگیره دوست خودم دفه چهارم گرفت دوقلو 

خدا کنه منم مثل دوستت بشم😍😍😍 ممنونم دلمو آروم میکنی😶

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خدا کنه منم مثل دوستت بشم😍😍😍 ممنونم دلمو آروم میکنی😶

واقعیته مطمن باش نه جنینات مشکل دارن نه هیچی تازخ دوست من قبلا طبیعی حامله یه بار سه قلو حامله شده بود زایمان زود رس شد بعدش یه بچه دیگم داشت ولی برا دومی لوله هاش بسته بود که دفه چهارم بود ،دفه ای که اصلا استراحتم نکرد سرکار رفت 

من که اصلا یه روزم استراحت نکردم تا انتقال دادم ۴۵ مین بعد بلند شدم تا ماشینم یک کیلومتری راه رفتم

چه خوب کاش منم جرات توروداشته باشم.یه تاپیک جامع هست اونجایکیم مثل توبودرفته بودسرکاروپله و...بعدمثبت شده بودخیلیام که حرکت نکرده بودن منفی شانسیه انگار.دستشویی فرنگی استفاده میکنی؟من مشکل اصلیم اونه نمیتونم اصلا