2777
2789

همیشه سعی کردم بهترین خدمات به بیمار بدم ولی بیمارا چکار کردن امروز صبح همراه بیمار اومده ازم راهنمایی بخواد واسه جراحی پیش کدوم دکتر ببرمش من دیدم ادم ساده و بدبختی هست گفتم ببرش پیش فلان جراح کارش خیلی خوبه رفته گفته به اون یکی پزشک اره همکارتون گفته پیش شما نیام ما از نظر قانونی حق نداریم به بیمار بگیم شما پیش کدوم دکتر برین حق انتخاب با خود بیماره بهشم گفتم از من نشنیده بگیر ولی واسه خود شیرینی رفته گفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داشت

کادر درمان هم بد اخلاقن

هم پول دوست

هم حریص

هم بی ادب

هم وظیفه نشناس

هم مسیولیت ناپذیر

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

خب شما مهربونی و خوش رفتاری رو توی نحوه برخوردت با مریض داشته باش 

اگر گفتن کدوم دکتر بگو من نمیدونم خودتون باید تصمیم بگیرین 

بهت حق میدم از صبح تا شب با هزار جور آدم باید سر و کله بزنی 

چه ربطی داشت کادر درمان هم بد اخلاقن هم پول دوست هم حریص هم بی ادب هم وظیفه نشناس هم مسیولیت ن ...

چقدر عصبی

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
چه ربطی داشت کادر درمان هم بد اخلاقن هم پول دوست هم حریص هم بی ادب هم وظیفه نشناس هم مسیولیت ن ...

وااا؟

تو هر قشری بی اخلاق و بی مسئولیت هست و بر عکس

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.