2777
2789
عنوان

ترس

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 30 پست
خیلی مهمه.  مثل اینکه بگی من برای مهمون هام از پذیرایی کم نذاشتم. البته ناهارم سوخته بود نیورد ...

من خودم به اندازه کافی بخاطر بیماریم  ناراحتم ... ولی اگه میتونستم باهاش رابطه داشته باشم و از عمد نخاستم اون موقع میشد کم گزاشتن ... فهمیدنش خیلی هم سخت نیس ها 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما با دیلاتور درمان شدین؟؟؟ تحت نظر پزشک بودین ؟؟؟

اره بابا بخدا اینقد ترس داشتم که نگو فقط ی هفته با دیلاتو تمرین کردم بعدم مشکلم حل شد ...چه پزشکی ؟خودم دیلاتو گرفتم استفاده کردم بعدم مشگلم حل شد ببین ی چی بهت بگم یعنی تنها راه این مشگل دیلاتوره والبته راه قطعی درمان 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
شک کرده بودم چون حالت تهوه داشتم من که دیگه دختر نیستم که باردار نشم ... فقط راحت رابطه ندارم 

اها دخول کامل تاحالا انجام ندادی

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
شک کرده بودم چون حالت تهوه داشتم من که دیگه دختر نیستم که باردار نشم ... فقط راحت رابطه ندارم 

من تمام دکتر زنان شهر خودمون با شهرهای دیگه رو رفتم نتیجه نداددعانویس رفتم اونم چندین بار اینم هیچچچچ رانپزشک رفتم هیچچچچ.اخرش دیگه خواستم ای وی اف کنم برا بچه رفتم عکس رنگی بگیرم نتونستم اونجا ی کتابی از دکتر سارا مختار بهم معرفی کردن خوندم نوشته بود دیلاتور خلاصه زنگ زدم که دلاتور رو از کجابخرم که گفتن ایران نداره منم بعشون گفتم پس این راه هم هیچ دیگه ی مرکزی رو بهم معرفی کردن تو تهران رفتم گرفتم استفاده کردم مشگلم حل شد اونم بعد ۵سال و۳ماه 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
اره بابا بخدا اینقد ترس داشتم که نگو فقط ی هفته با دیلاتو تمرین کردم بعدم مشکلم حل شد ...چه پزشکی ؟خ ...

از کجا دیلاتور تهیه کردی ... ؟؟؟ میشه درخواست دوستیمو قبول کنین ازتون سوال دارم 

بعله هر بار اوایلش خوبم ولی اواسط رابطه پاهام میلرزه و گریم میگیره ... 

سخته باید بری دکتر

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
من تمام دکتر زنان شهر خودمون با شهرهای دیگه رو رفتم نتیجه نداددعانویس رفتم اونم چندین بار اینم هیچچچ ...

اهان .... منم دکتر زنان رفتم هم دعانویس هم روانپزشک 

از کجا دیلاتور تهیه کردی ... ؟؟؟ میشه درخواست دوستیمو قبول کنین ازتون سوال دارم 

قبول کردم 

سلام خانومی.

منم تا یک سالو نیم بعد از عروسیمون مشکل واژینیسموس داشتم و کاملااااا درکت میکنم...همیشه تو اوج خوشی ها ته دلم یه احساس غم و عذاب وجدان داشتم. همش احساس میکردم زندگیمون ناقصه. منم بشدت آدم ترسویی ام. 

زندگیم خیلی داغون شده بود. هم دعوا هم کتک هم سردی. نمیگم همش بخاطر این موضوع بوده. بیشتر مربوط به بچه بازیای اول ازدواجه. اما این موضوع هم مهمه.

۵ دقیقه بعد از تولدتان، اسم، ملیت و دین شما را تعیین می کنند؛ و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی می کنید که خودتان انتخاب نکرده اید!!

من خیلی تو اینترنت سرچ میکردم. خیلی راهها امتحان کردم اما نتیجه نگرفتم. موقع دخول از ترس میلرزیدم و گریم میگرفت.

تا اینکه یه روز تو اینستاگرام سرچ کردم و یه صفحه ای پیدا کردم که منو به آرزوم رسوند😍😍😍

۵ دقیقه بعد از تولدتان، اسم، ملیت و دین شما را تعیین می کنند؛ و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی می کنید که خودتان انتخاب نکرده اید!!