2777
2789
عنوان

ترس

332 بازدید | 30 پست

من دوساله عروسی کردم و مبتلا به واژنیسموس(ترس از نزدیکی) هستم ... همین باعث شدع در قبال شوهرم احساس عذاب وجدان بکنم و وقتی اون توی دعواهامون مقصره بخاطر این مشکلم سریع میبخشمش تا حالا نشده بیشتر از یه روز باهاش قهر بمونم ولی دلم میسوزه که هر چی میشه فقط میخاد کتک کاری بکنه بعدم در نظر نمیگیره که من زنم و بدنم ضعیفتره .... احساس حقارت همه وجودمو گرفته ... خواهشا بهم راهکار بدین که چطوری استرسمو کنترل کنم و به ترسم موقع رابطه غلبه کنم ... مطمئنم اگه این مشکلم حل بشه اعتماد بنفسمو دوباره پیدا میکنم 😢

پزشک

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطورررد دو سال تحمل کردی عزیزمممممممم چقد حس بدی داشتی الهی 😔😔😔ولی نباید باج میدادی شوهرت بیخود کرده کتک بزنه 😔

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

عزیزم چرا میترسی ؟واسه درد؟خب راه حل داره.میتونی بری دکتر بهت ژل موضعی بده.اصلا خودتو شل نگه داری.خودتو بزن به اون راه.هرچقدر بهش فکرنکنی بهتره.منم مثل تو بودم.یواش یواش عادی میشه

منم مثل شما بودم ولی عزیزم باور کن اصلا اونجوری ک فک میکنی نیس باید موقع رابطه به این فکر کنی و شوهرتو باید راضی نگه داری من اصلا درد نداشتم نگران هیجی نباش

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

چرا از دیلاتور استفاده نمی کنی ؟من ۵سال این مشگل رو داشتم هیچکی ادم رو درک نمی کنه مگه کسی که خودش این مشگل رو داشته باشه 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

شما همونی نیستی ک یبار تاپیک زده بودی ک بارداری😑

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
فقط مراجعه به پزشک زنان من رفتم و با یه ژل بی حسی ساده مشکلم حل شد  تعجب میکنم گذاشتی ۲ سال ب ...

اینا درد روحیه جسمی نیست 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 
همین الانشم کم نمیزارم ...  عزیزم این بیماریه کم گزاشتن نیس ... دست خودم نیس که بخام کم بزارم ی ...

خیلی مهمه. 

مثل اینکه بگی من برای مهمون هام از پذیرایی کم نذاشتم. البته ناهارم سوخته بود نیوردم. 

میشه یکی راجب این بیماری توضطح بده ینی نزدیکی اصلا انجام نمیشه؟فرد نمیتونه چجوره؟فوبیا داره یا درد؟

فوبیا