2777
2789
عنوان

لطفا کمککک!!!حرکت روده در بارداری

387 بازدید | 15 پست

سلام ووستان از اول هفته ۱۸ بارداریم شب ها وقتی به پهلوی چپ میخوابم یه حس ناخوشایند در قسمت بالای شکمم سمت چپ دارم. دردناک نیست ولی اذیت میشم. اول فکر میکردم جنین هست ولی خب اون بالا ربطی نداره. جنین پایین تو رحم هست.

این حرکت روده هاست؟؟

کسی تجربه کرده راهنماییم کنه ناراحتمممم😣

آره عزیزم کاملا طبیعیه چون با بزرگ شدن بچه و رحم تموم محتویاط شکمت جابه جا میشه و به روده فشار میاد ..ولی واسه اطمینان میتونی هم با ماما مشاوره کنی..

مشاوره پوست و مو رایگان🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم کاملا طبیعیه چون با بزرگ شدن بچه و رحم تموم محتویاط شکمت جابه جا میشه و به روده فشار میاد ...

ممنون عزیز یه هفته ست و کلافه کننده. نمیدونین چقدر طول میکشه تا کی؟

اتفاقا منم اینجوری بودم پهلو ب پهلو میشدم ی چیزی کم کم حرکت میکرد ب سمتی ک دراز کشیدم اذیت میشدم از دکترم پرسیدم گفت داهل شکمت تغییر کرده باعث شده روده ت وقتی پهلو میشی اذیت بشی ولی چاره ای هم نداری باید تا آخر باداریت تحمل کنی بعد تموم میشه،

💖💖پسری دارم شاه نداره ،خوشکلیشو ماه نداره⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اتفاقا منم اینجوری بودم پهلو ب پهلو میشدم ی چیزی کم کم حرکت میکرد ب سمتی ک دراز کشیدم اذیت میشدم از ...

پس هست حالا حالاها:/ فکر کردم جنینه گفتم چقدر ناخوشاینده نوع حرکتش

حرکت روده داری؟ خوابم مشکل نیست این قل خوردن که حس میکنم رو مُخه😥

خب بچه داره بزرگتر میشه تا آخر بارداری ازین چیزا داری. مادری و صبوری دیگه🤗 به پهلوی راست بخاب که بهتر باشه برات

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
ممنون عزیز یه هفته ست و کلافه کننده. نمیدونین چقدر طول میکشه تا کی؟

متاسفانه تا آخر بارداری میمونه.. اگه حاملگی خوبی داری که ایشالا همینطوره زیاد اذیت نمیشی.. ولی دو هفته آخر واقعا سخته و شبا اصلا نمیشه خوابید ولی بالاخره میگذره.. شبا بالشت بزار کنار پهلوات یکمم زیر سرت بزار بلند باشه 

مشاوره پوست و مو رایگان🌹