2777
2789
عنوان

نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 37 پست
فقط این نیست😒به من دوتا لیست دادن. بوی نفت و فراورده های نفتی مثل بنزین و قیر.انواع رنگهای ساختمانی ...

به من فقط یه لیست دارویی دادن که مهمترین داروش آسپرین بود و کوتریموکسازول...غذایی هم گفتن باقالی فقط...چند بار تو خونه مو سرمو رنگ کردم مشکلی پیش نیاورد...ایشالله که بلا از پسرت و پسرمو کلا همه بچه ها دوره...به شوهرت بگو با خانوادش خیلی جدی صحبت کنه تادیگه همچین مسئله‌ای پیش نیاد(خصوصا خواهرش)

ایشالله به حق ۵ تن پسرای ما هم سلامتیشونو به دست بیارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا روشکر رنج ازمایشش چند بود؟ من باز میترسم دیروز غروب باقلا خوردم شیرمم خورد فعلا که مشکلی پیش ...

ن عزیزم الان بچم ۱۷ماهشه و هیچ مشکلیم نداره خداروشکر راستش الان یادم نیست 

محکم بشین دلم این دور اخره
پس چرا میگن فاویسم درمان نداره وتااخر عمر باهاشونه؟!

دکتر پسرمنم همینو میگفت اما بنظرم غربالگری اولیه اشتباه کرده بوده چون کمبود انزیمه و انزیمی ک نباشه چجوری میخواد بوجود بیاد ایشالا ک پسر شماام سالمه گلم وقتی ازمایشا خوبه پس مشکلی نیست

محکم بشین دلم این دور اخره
به من فقط یه لیست دارویی دادن که مهمترین داروش آسپرین بود و کوتریموکسازول...غذایی هم گفتن باقالی فقط ...

همون لحظه که چیزیش نمیشه.کم کم و به تدریج کمخون و ضعیف میشه.همشو رعایت کن زودتر خوب میشه‌.اگر مواظبش باشی تو ۱۰ سالگی میتونه باقالی هم بخوره.دیگه ازاون موقع ترسیدن.خواهزگرشوهرم از ترسش میلرزید.گفت دیگه از این کارها تمیکنم.من نمیدونستم.فکرمیکردم تو الکی شلوغش میکنی.پدرشوهرم گفت ازاین به بعد غلط میکنه کسی که بدون مشورت مادرش به نوه من چیزی بده.دیگه کسی چیزی نمیده.آااامیییین🖐🖑گناه دارن.نوه عمم دوبار دچار حمله شد دکترگفت اگر ده دقیقه دیر آورده بودید فوت میکرد😨یک هفته بستری شد.راستی به دیکلوفناک هم نساسیت دارن.نده.نوه عمم تو پریودی شیافشو میزد نمیدونست حساسیت داره.ورم میکرد حالش بدمیشد.من بهش گفتم از اونه.دیکه نمیزنه و خوب شده.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
یعنی بااین عدد مطمئن باشم فاویسم نداره؟؟؟

آره.حالا یکسالگی واسه اطمینان باز آزمایش بده.ایشالله به حق علی خوب خوب بشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
همون لحظه که چیزیش نمیشه.کم کم و به تدریج کمخون و ضعیف میشه.همشو رعایت کن زودتر خوب میشه‌.اگر مواظبش ...

همه زندگیم پسرمه...لازم باشه تا آخر عمرم حتی اگه نیاز داشته باشم لب به هیچکدوم از چیزایی که واسه بچم ضرر داره نمیزنم 

آره.حالا یکسالگی واسه اطمینان باز آزمایش بده.ایشالله به حق علی خوب خوب بشه.

اخه یکی ۴ماهگی ازمایش دادم

یکی ۵ماهگی که هردو سالم بودند

دیگه اسم فاویسم بیارم شوهرم قاطی میکنههه😁😀😂

۲باربردمش ازمایش

تیکر تولد پسرمههه
خوب دیگه...جواب آز پسرت ۶.۹ بوده دیگه چرا نگرانی زیر ۶.۴ بده بالا ترش مشکلی نداره گل پسرت سالمه خدا ...

پس چرا انقدر میترسم

تمام فکرم این ۲روزی شده این موضوع

دیروز غروب باقلا هم خوردم فعلا که خدارو شکر مشکلی پبش نیومده

تیکر تولد پسرمههه