با چندتا دکتر صحبت کردم گفتن اصلا خطرناک نیست فقط باید باقالی و چند جور دارو رو نخوره...
فقط این نیست😒به من دوتا لیست دادن. بوی نفت و فراورده های نفتی مثل بنزین و قیر.انواع رنگهای ساختمانی.حنا.نفتالین.انواع حشره کشها.رنگ مو.یه سری دارو.ویروسهای تنفسی.جوشونده ها و دمنوشهای دارای اسیدسالسیلیک و منتول مثل پونه و نعناع و بنفشه و گلمحمدی.اگر مراعات کنی ۱۰ سالگی تقریبا خوب میشه.اگر مراعات نکنی کم کم بچه کمخون میشه.اگر هم دچار حمله بشه که واویلاست.من همه چیزو رعایت کردم تو آزمایش جدیدش کمخونی نداشت.خواهرشوهر احمقم حرفای منو جدی نگرفت و بهش جوشونده گل بنفشه داد بچم یهو بیحال شد افتاد زمین.همش خواب بودزنگ زدیم به دوتا متخصص هرچی از دهنشون دراومد بهمون گفتن سریع برسونید بیمارستان و هی مایعات بدید دفع کنه.تا خود بیمارستان خون گریه کردم.اونجا آزمایش گرفتن خداروشکر وارد خونش نشده بود.فوق تخصص اطفال توپید بهم.گفت این کارها چیه آخه؟چرادادید بهش؟خدابهمون رحم کرد 😔
با چندتا دکتر صحبت کردم گفتن اصلا خطرناک نیست فقط باید باقالی و چند جور دارو رو نخوره...
حرف دکترهارو جدی نگیرید.بعضیهاشون واقعا بیسوادن.من خودم میدونم بچم به چه چیزهایی حساسیت داره.دیگه لیستشو حفظ شدم.دکترواسش کوترموکسازول تجویز کرد گفتم بچه من فاویسم داره بهش حساسه ننویس.قاطی کرد گفت من دکترم یاتو؟مقدار کمش کاری نمیکنه.منم گرفتم آوردم دادم بهش.اسهالش اسیدی شد لای پاش تاول زده بود و پوستش رفته بود.جزقاله کرد بچمو.دیگه حرف دکترهارو گوش نمیدم.جاش سفالکسین میدم.یه دکتر دیگه بهش آموکسی کلاو داد بچم اسهال سیاه میرفت.جاش فقط سفیکسیم میدم و آزیترومایسین.