2777
2789
عنوان

نوزاد

358 بازدید | 37 پست

سلام

من بچم ۳روزگی فاویسم داشت دکتر گفت ۱۲۰ روزگی تکرارکن

منم تکرارکردم آزمایش که گفتن نداره

بازم تو ۵ماه ازمایش گرفتن که دیدن انزیمش کافیه یعنی نداره

الا مطمئن باشم دیگه؟؟؟

تیکر تولد پسرمههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم بعد ۴ ماه باز جواب آزمایشش مثبت شد

الان چندوقتشه؟پسر ۲.۵ سالشه یک ماه پیش دکتر واسش نوشت آزمایش دادیم  بازم داره.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
۴ ماه و ۲۲ روز...گفتن یه سالگی تکرار کنین شاید خوب شد

ایشالله که خوب بشه.نابود شدم بس که مواظبم چیزی نخوره.بویی نخوره بهش😩به ما گفتن ۶ ماهگی تکرار کنید تکرار کردیم داشت.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اره نداره گلم بچه منم دقیقا مثله شما بود اخ ک چهارماه من مردمو زنده شدم

خدا روشکر

رنج ازمایشش چند بود؟

من باز میترسم

دیروز غروب باقلا خوردم شیرمم خورد فعلا که مشکلی پیش نیومد

ممکن ازاین به بعد بیاد؟

تیکر تولد پسرمههه
ایشالله که خوب بشه.نابود شدم بس که مواظبم چیزی نخوره.بویی نخوره بهش😩به ما گفتن ۶ ماهگی تکرار کنید ت ...

با چندتا دکتر صحبت کردم گفتن اصلا خطرناک نیست فقط باید باقالی و چند جور دارو رو نخوره...

با چندتا دکتر صحبت کردم گفتن اصلا خطرناک نیست فقط باید باقالی و چند جور دارو رو نخوره...

فقط این نیست😒به من دوتا لیست دادن. بوی نفت و فراورده های نفتی مثل بنزین و قیر.انواع رنگهای ساختمانی.حنا.نفتالین‌.انواع حشره کشها.رنگ مو.یه سری دارو.ویروسهای تنفسی.جوشونده ها و دمنوشهای دارای اسیدسالسیلیک و منتول مثل پونه و نعناع و بنفشه و گلمحمدی.اگر مراعات کنی ۱۰ سالگی تقریبا خوب میشه.اگر مراعات نکنی کم کم بچه کمخون میشه.اگر هم دچار حمله بشه که واویلاست‌.من همه چیزو رعایت کردم تو آزمایش جدیدش  کمخونی نداشت.خواهرشوهر احمقم حرفای منو جدی نگرفت و بهش جوشونده گل بنفشه داد بچم یهو بیحال شد افتاد زمین.همش خواب بود‌‌زنگ زدیم به دوتا متخصص هرچی از دهنشون دراومد بهمون گفتن سریع برسونید بیمارستان و هی مایعات بدید دفع کنه.تا خود بیمارستان خون گریه کردم‌.اونجا آزمایش گرفتن خداروشکر وارد خونش نشده بود.فوق تخصص اطفال توپید بهم.گفت این کارها چیه آخه؟چرادادید بهش؟خدابهمون رحم کرد 😔

حرف دکترهارو جدی نگیرید.بعضیهاشون واقعا بیسوادن‌.من خودم میدونم بچم به چه چیزهایی حساسیت داره.دیگه لیستشو حفظ شدم.دکترواسش کوترموکسازول تجویز کرد گفتم بچه من فاویسم داره بهش حساسه ننویس.قاطی کرد گفت من دکترم یاتو؟مقدار کمش کاری نمیکنه.منم گرفتم آوردم دادم بهش.اسهالش اسیدی شد لای پاش تاول زده بود و پوستش رفته بود.جزقاله کرد بچمو.دیگه حرف دکترهارو گوش نمیدم.جاش سفالکسین میدم‌.یه دکتر دیگه بهش آموکسی کلاو داد بچم اسهال سیاه میرفت.جاش فقط سفیکسیم میدم و آزیترومایسین.