2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرات عاشقی تون بگید

3095 بازدید | 97 پست

چه کارایی انجام دادین که الان یادش میوفتین می خندین و قلبتون پر از عشق میشه؟

کی و کجا چه خاطره ای ساختین؟

من واسه دوستمو میگم:

همیشه از پیاده تهران رو متر کردناشون میگه

میگه انقدر میرفتیم که پاهامونو دیگه حس نمی کردیم

با عشق از فلافل خوردنشون میگه در حالی که دو تایی رو جدول گوشه خیابون می نشستن...

حالا نوبت شماست

خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official

فقط ی جمله یادم مونده

ک تا زمانیکه برم تو قبر یادم می مونه

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهار امسال عاشق شدم   ای عشق متفاوت الان ای هفته است ازش بی خبرم به واسطه کارش دل تنگم شدید  

همیشه توی رویام پسری که عاشقش میشم و تصور می کردم خیلی متفاوت و رویایی بود خصوصیاتش فکر می کردم شاید هموون جوری رویایی بمونه ولی من بهار امسال عاشق همون پسر رویاهام شدم با همون خصوصیات همون اخلاق خود ساخته با جذبه مهربون لجباز...........

الان 9 ماه که با هم دیگه ایم کلی سختی داشتیم کلی بالا پایینی داشتیم اولین مرد قلبم شده مرد من شده با اون ای چیزایی رو اولین بار تجربه کردم هر وقتم دیگه خیلی خسته میشم این بیت شعر یادم میاد.............در طریق عشق بازان مشکل اسان کجا

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

خیلی زیادن ولی از همه بهتر سفر های دونفرمون به جاهای مختلف بود 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."