2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرات عاشقی تون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 97 پست
مرض از خودم بود.مرض داشتم اینقد قشنگ عاشقی کردم.خودش دل میبرد بعد به من میگفت از اون دلبر بیشرفایی ...

چه قشنگ نوشتی اخرش بهم رسیدین یا نه ؟نگو نه که کف گرگی میام واست 😆😆

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قشنگ نوشتی اخرش بهم رسیدین یا نه ؟نگو نه که کف گرگی میام واست 😆😆

تا رسیدن رو تو چی ببینی. 

بله رسیدیم. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
من یه بار دوسال رف ندیدمش فک میکردم دیگه بهم فک نمیکنه اخه باهم دوست نبودیم فقط با چشم در ارتباط بود ...

اخرش بعد این همه ارتباط چشمی تونست بیاد حرف بزنه و از عشقش بگه بهت ؟نمیدونم چرا پسرا وقتی میرن تو فاز ارتباط چشمی نمیان جلو دیگه 

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴
تا رسیدن رو تو چی ببینی.  بله رسیدیم.

رسیدن رو تو ازدواج میبینم وگرنه میشه یه داغ گوشه دل ادم  ....اگه بهم رسیدین پس خدا رو شکر 

اخی عزیزم خبر نداری ازش؟! نمیدونم چرا احساس کردم از غم دوریت پرپر شده خخخخ

چرا کم و بیش ازش خبر دارم ازم بدش میاد الان همیشه روشو ازم برمیگردونه واسه عروسیم هم کارت دعوت فرستادم اما پارش کرد😑

میشه برام صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘😘تیکر تولد شاه پسرمه❤
اخرش بعد این همه ارتباط چشمی تونست بیاد حرف بزنه و از عشقش بگه بهت ؟نمیدونم چرا پسرا وقتی میرن تو فا ...

اره دیگه با خانوادش اومدن خواستگاری تو خواستگاری تمام حرفاشو گف گف خیلی نگران این بودم حسم دروغ باشه که تو هم منو میخای الان بعد یازده سال زندگیه مشترک هنوزم یادمون میاد میگیم چقد سخت بود اون دوسال دوری

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
نششون دادی؟

اره دادم بهش گفتم ببین چه رویاهایی باهات داشتم نامزد بودیم میخوند هر روز کلن دیونه هم بودیم انقد گریه ها کردم چون ارتباط نداشتیم باهم خیلی سخت بود خیلی همش بیقراربودیم

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂