2777
2789
انفال میشه ایه ۴۱ تا۷۵وسوره توبه میشه ایه ۱تا۹۲

پس الان دوتا ۱۰...۱۵ جز اینا شد؟ من یکیش رو برای حاجت خواهرم میخونم یکیش هم واسه حاجت خودم ...

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس الان دوتا ۱۰...۱۵ جز اینا شد؟ من یکیش رو برای حاجت خواهرم میخونم یکیش هم واسه حاجت خودم ...

جزء۱۵ هم میشه کل سوره اسراء و سوره کهف ایه ا تا ۷۴،قبول باشه و حاجت روا باشید

جزء۱۵ هم میشه کل سوره اسراء و سوره کهف ایه ا تا ۷۴،قبول باشه و حاجت روا باشید

ممنونم خواهری همچنین تمام خواهرااام وشمام حاجت روابشید انشالله.....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

فضیلت #صلوات

در آسمان، دریایی است که آن را #دریای_برکات گویند و بر لب آن دریا درختی است که آن را #درخت_تحیّات نامند.

بر آن درخت آشیانه مرغی است به نام #مرغ_صلوات.

و وقتی مؤمنی  بر سیّد پیغمبران محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم #صلوات فرستد، خدا آن مرغ را امر نماید تا در آن دریا غوطه خورد و پرهای خود را بفشارد و هر قطره ای که از پرهای آن مرغ بریزد، ملکی خلق نماید و جمیع آن #فرشتگان به #تقدیس و #تحمید و #مدح و #ثنای_پروردگار مشغول گردند و ثواب آنها در دیوان اعمال #صلوات_فرستنده ثبت گردد.

وسائل الشیعه، ج 10، ص 492، باب 28

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

جز ءهای باقی موند-۱۰-۱۵

پس من دوتا جز ۱۰ ...۱۵ رو میخونم ....شد سوره های توبه وانفال ...سوره کهف واسرا.....ممنونم خواهر حاجت روابشید انشالله ....خوندم میام اطلاع میدم ....

امام صادق علیه السلام فرمودند:

از شامگاه پنج شنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلم هایی از طلا و لوح هایی از نقره،از آسمان به سوی زمین می آیند و تا غروب روز جمعه ثواب هیچ عملی را نمی نویسند به جز صلوات بر محمد و آل محمد علیهم السلام.

📚 من لایحضره الفقیه، ج۱، ص۴۲۴

دیده بان انقلاب را به دوستان خود معرفی کنید

سلام عزیزم در مورد ثواب صلوات بخصوص برای شب جمعه وروزجمعه پیام گذاستم ،خواستم پیشنهادبدم ختم صلوات زحمت بکشی بذاری به نیت سلامتی و تعجیل در فرج اقا امام زمان و حاجت روایی همه عزیزانی که شرکت می کنن