منم دخترم کلیش ورم داره ۴ میل دکترتم صارمه؟دکنر بهت گفت ۲هفته دیگه بیا یا فاضل پور
والله من از شهر دیگه ای تهران تو شهر خودم دکتر خودمو دارم چون cvsبا دکتر گیتی انجام دادم گفتم برم زیر نظر اون اونم قبول نکرد حالا برای ۱۱ احتمالا برای اکوی قلب و انومالی از کلینیک دی دکتر مهرانپور اکو وقت گرفتم انومالیشم حضوری بگیرم ببینم اونجا میتونم یه دکتر پرخطر پیدا کنم
والله من از شهر دیگه ای تهران تو شهر خودم دکتر خودمو دارم چون cvsبا دکتر گیتی انجام دادم گفتم ...
من یکشنبه جواب انومالیمو میبرم پیش کرم نیا که تو خود صارمه دکتر خودمه...بعد خود غیاثوند بهم گفت چیز مهگی نیسن اصولا رفع میشه تا زایمان...منم اکو انجام دادم خود دکتر اکو گفت بازم تو ۷ماه باید تکرار بشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله متاسفانه ، بعدا معلوم شد cell free اشتباه شده بوده، اگه بدونی چه روزهایی بهم گذشت، فقط میریختم ت ...
وای اره حق داشتیییی خدایی همینجوری ادم تو بارداری کم توان و بیحوصله میشه وای به حالی که دیگه اینجوری هم بشه خداروشکر چیزی نبوده عزیزم برا منم دعا کن التهاب کلیه دخترم سری بعد خوب شده باشه