2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما که غربالگری اول برات اشتباه گفته پس چرا دوباره رفتی. 

بعدش cell free دادم، معلوم شد دختره، رفتم پیشش گفتم چرا اشتباه تشخیص دادی، یه فاکتور هم‌توی آزمایشم ریسک بالا شده بود، رفتم ببینم این همه مغایرت برای چی بوده، گرفت به زور آنومالی کرد و قبلش یه عالمه حرف مفت زد، خلاصه مجبور شدم آمنیدسنتز بدم به خاطر اون آزمایش، که خوشبختانه معلوم شد آزمایش اشتباه بوده، خلاصه که من با یک مجموعه از خطاهای آزمایشگاه و سونوگرافی برای چند هفته بدترین روزهای عمرم رو تجربه کردم و کارم فقط گریه بود

... و من به تو ایمان دارم...
من تو ۱۸ هفته رفتم انونالی دکتر فاضل پور بیمارستان صارم با سونو سه بعدی شد حدود ۳۸۰ تومن ۲۰ دقیقه طو ...

جدیییی منم صارم رفتم هفته پیش من پیش غیاثوند رفتم از من ۵۵۰ گرفتن البته من طول سرویسک واژینالم داشتم با اندازه دهانه رحم..پس فاضل پورم خوزه

منم طول سرویسک داشنم و انومالی البته طول سرویسکم واژیناال بودش ..میتونم بپرسم وزن جنین چقد بود عزیزم

۲۱۷ بود، مال شما چند بود؟ طول سرویکستون چند بود؟ من دیگه واژینال نداشتم

مردک بیشعور اگه بدونی به من چیا گفت اصلا قبل از اینکه سونو کنه، بی همه چیز گفت بچه دوجنسه هست، من هم ...

وااااای بیشعور احمققققق چی فک کرده اینو گفته بدون بررسی و دقت من ۲باز به عنوان همراه رفتم با یکی اصلا از شخصیتش خوشم نیومد

وااااای بیشعور احمققققق چی فک کرده اینو گفته بدون بررسی و دقت من ۲باز به عنوان همراه رفتم با یکی اصل ...

خیلی پر مدعا و از خود متشکر هست، دکترم بعدا چند تا از سوتی های خیلی بدی که ازش دیده بود رو برام تعریف کرد، گفت براش پیغام فرستادم که خوبه آدم یه جایی برای اشتباهات خودش بذاره

وای یعنی هم امینیو دادی هم سلفری

بله متاسفانه ، بعدا معلوم شد cell free اشتباه شده بوده، اگه بدونی چه روزهایی بهم گذشت، فقط میریختم توی خودم، وقتی جواب آمنیو اومد دکترم گفت واقعا من مریضی مثل شما نداشتم که اینقدر مظلوم و پرحوصله، با صبر و بردباری اینهمه ماجرای سخت رو تحمل کنه

من ۲۲۰ بود دقیق تو ۱۸ هقتخ که قک کنم ریزه بچه ها همه میگفتن ۲۸۰ بوده وزن جنین طول سرویسمم ۳۷

دکتر سونو گفت بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ خوبه. آخه من این مدت هیچی هم نمیتونستم بخورم، قبلش که ویار و معده درد بعدش هم که این داستانها و استرسها، اصلا هیچی نمیتونستم بخورم