2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من 4 دیقه اینا طول کشید اینکه میگن مثلا گفت قلبش سالم هس یا دست و پاش اینا، هیچکدوم رو به من نگف ...

اون‌تو‌نوشنته دیگ

خدا جون خودت مراقب همسر مهربون و دختر نازم باش 🙏🏻🙏🏻
کجا رفتین شما من غربالگریمو رفتم افسانه واسعی که انقد تعریف میکردن خوشم نیومد ولی انومالیمو رفتم صار ...

آنومالی رو رفتم سونوگرافی گلستان توی پاسداران، پیش دکتر سجادیان، خیلی با دقت و حوصله بود.

ولی  غربالگری اول رو رفتم دکتر شاکری که چند دقیقه بیشتر طول نکشید، و فقط و فقط از خودش تعریف کرد، جتسیت رو هم اشتباه گفت، باز هفته ۱۵ ب۶ دلیل دیگه ای رفتم پیشش و بیخودی زودتر از موعد آنومالی کرد و قبل از آنومالی یه سری هذیون بهم گفت، حالم ازس بهم میخوره، فقط از خودش تعریف میکنه و همه اش ادعاااا 

... و من به تو ایمان دارم...
آنومالی رو رفتم سونوگرافی گلستان توی پاسداران، پیش دکتر سجادیان، خیلی با دقت و حوصله بود. ولی   ...

عزیزم شما که غربالگری اول برات اشتباه گفته پس چرا دوباره رفتی. 

خدایا هزار مرتبه شکرت   

من تو ۱۸ هفته رفتم انونالی دکتر فاضل پور بیمارستان صارم با سونو سه بعدی شد حدود ۳۸۰ تومن ۲۰ دقیقه طول کشید خیلی دقیق توضیح داد البته تو تاپیکایی که چندین بار دادم چون کیست کورویید داشت و کلیه ورم داشت گفت دوهفته دیگه هم بیا 

وای اره شاکری خیلی مزخرفه و از خود راضیههه 

مردک بیشعور اگه بدونی به من چیا گفت اصلا قبل از اینکه سونو کنه، بی همه چیز گفت بچه دوجنسه هست، من همونجا از شدت گریه غش کردم، تنها هم بودم، خانمها اومدن منو بلند کردن، بی وجدان منو به سکته انداخت ضربانم شد ۱۱۰ فشارم ۱۵ روی ۱۰، بعدش که سونو کرد میگه نه بچه سالمه و دختره

... و من به تو ایمان دارم...