2789
عنوان

سریال دل

894 بازدید | 34 پست

دوستان میخوام سریال دل و انلاین نگاکنم کدوم سایت برم همه جا پولیه

من اصن دان نمیخام کنم فقط میخام انلاین ببینم 

قسمت یک و دوشو دیدم ولی برای سه اون سایت و پیدانمیکنم تو هیستوری ام نیس😭

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فیلیمو همه اش رایگانه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
واقعا پول بدید به هیچ جاتون برنمیخوره 

وقتی نمیخام دانلودکنم و بین این و اون پخشش کنم ترافیکی که ازم کم میشه کافیه چراپول بدم

نگاه  نکن پیدانکردن رستا رو خیلی فیلم مزخرفیه ماتصمیم گرفتیم دیگه دنبال نکنیم

توقسمت سه هم پیداش نکردن😲؟

من امشب ندیدم چی شد؟؟؟؟

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕
توقسمت سه هم پیداش نکردن😲؟

نه فقط دنبالش هستن اونجاهم که گفت سوپرایزتوخیالات حامدبهدادبود.شوهرم ومن امشب آی حرص خوردیم سرایت فیلم بی محتوانگاه نکن ارزش نداره

نفس من زندگی من پسرای قشنگم