2789
عنوان

سریال دل

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 34 پست

یجوریه فیلمش

راستی بچه ها بهرام همون فرزادفرزین تومانکن چرادستش ومیچرخونه میزاره روسینش باحالت مسخره مثلااحترام میزاره ؟اون حرکتش یعنی چی؟

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه فقط دنبالش هستن اونجاهم که گفت سوپرایزتوخیالات حامدبهدادبود.شوهرم ومن امشب آی حرص خوردیم سرایت فی ...

شایدهم دوست پسرش دزدیده ولی اینم فقط یه حدسه ازطرف آرش وگرنه چیزی ازبابت رستانشون ندادن که کجاست وباکی هست

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
پیدانشددختره رستا

شما از کجا فیلمو میبینین نمیدونین تکرارش کی پخش میشه؟

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕
شایدهم دوست پسرش دزدیده ولی اینم فقط یه حدسه ازطرف آرش وگرنه چیزی ازبابت رستانشون ندادن که کجاست وبا ...

اینو نشون داد که رستا زنگ زد خواهرش گفت به همه بگو من سالمم..ولی......ادامه شو نشون نداد و یه چیزی گفت و قطع کردانگار تو یه باغی داشت شلان شلان راه میرفت  .دوباره خواهرش شمارش گرفت خاموش بود

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡
اینو نشون داد که رستا زنگ زد خواهرش گفت به همه بگو من سالمم..ولی......ادامه شو نشون نداد و یه چیزی گ ...

معلوم نیست که کجاست.عروسی به اون باشکوهی بهم خوردخاک توسربی لیاقت رستا

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
معلوم نیست که کجاست.عروسی به اون باشکوهی بهم خوردخاک توسربی لیاقت رستا

وای ترسیدم😭حیف اون عروسی اون داماد

فک کنم مادر ارش سربه نیستش کرده😢

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚