2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ی چه قدر سندتون زیاده پس چرا تا الان ازدواج نکردین

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

بخوره تو سرم

از بس از خدا خواستمو نداد ديگه حالم بهم ميخوره

ميدوني تو اين شرايط بد خونمون اگه با يه ادم مناسب ازدواج ميكردم چقدر الان اوضاع من فرق داشت!!

بقدري الان تو فشار خونه هستم ك باور كن ميخام رگمو بزنم

[QUOTE=116541670]وااااا چه

شما هارو نمیدونم ولی طرفای ما اگه سند از بیست و پنج سال بیشتر باشه دیگه نمیگیرنش حتی پسرا مونم تو این سن یکی دو تا بچه دارن

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
نابود چرا

نمیدونم چش شده قرار بود بعد یه هفته بیاد دنبالم

الان که با پدرومادرش اومد فقط گفت طلاق اونم بعد 13 روز

اصلا حرفامو توجه نمیکرد

ریش سفیدی که من اورده بودم داییش بود پیش اونا مادرش شروع کرد نفرین کردن من چیزی بهش نگفتم

پدرش شروع کرد فوش دادن داداشم بلند شد کلا همه چیز بهم خورد

شوهرمم گفت طلاق دیوونه شده 

بخدا ازش ترسیدم معلوم نیس چیکارش کردن اصلا نمیشنید که من چی میگم

مادرشم بعد رفتن پسرش منو کتک زد ولی من دلم پیش شوهرمه

عزیزم سوره یاسین رو پنج بار پشت هم بتون توقف بخون، خواستگار میاد چهل روز زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام هم خیلی مجربه برای گرفتن حاجت 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
[QUOTE=116541670]وااااا چه شما هارو نمیدونم ولی طرفای ما اگه سند از بیست و پنج سال بیشتر باشه دیگه ...

رسم و رسوم شما سر جای خودش عزیزم. اما این تاپیک و این کامنت واسه استارتر اصلا مناسب نیست. یه کم فکر کنیم قبل حرف زدن بد نیست. 

عزیزم سوره یاسین رو پنج بار پشت هم بتون توقف بخون، خواستگار میاد چهل روز زیارت عاشورا با صد لعن و صد ...

بمن میگن شوهرمو دعا نوشتن که میگه طلاق

برای باطلش چی بخونم اخه نه میتونم ببینمش نه چیزی گوشیش خاموش کرده پدرومادرشم نمیدن باهاش حرف بزنم

بلدین سوره ای که برگرده پیشم

بمن میگن شوهرمو دعا نوشتن که میگه طلاق برای باطلش چی بخونم اخه نه میتونم ببینمش نه چیزی گوشیش خاموش ...

حرز امام جواد از مفاتیح بنویس ببند بازوی سمت راستت

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز