2821
2789
دقیقا دلت پیش چیه شوهرته؟

خب میدونی درسته دهن لقه و دهن بین

ولی مهربون بود دوسم داشت اگه یکم سیاست داشتم درست میشد

اون خواهرشو پدرومادرش نمیدونم چیکارش کزدن که گوشیشم خاموش کرده ب خونه میزنگم ج نمیده همسایمون میگفت رفته خونه مادرش اونجا زنگ زدم مادرش گفت حرفی نمونده پسرم باهات کاری نداره

[QUOTE=116542886]رسم و رسوم شما سر جای خودش عزیزم. اما این تاپیک و این کامنت واسه استارتر اصلا مناسب نیست. یه کم فکر ...[/QUOTE

ولی من قسدم بد حرف زدن نبود میخواستم بدونم دلیل ازدواج نکردنش چی بوده نه این که توهین کنم 

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در کل قصدتو اشتباه بیان کردی

شما از گفته من بد برداشت کردی 

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤
از نظر جنسی عالی بود باهات درسته؟

من از لحاظ جنسی نمیگم

میدونی دلم برای صداش برای نگاه مهربونش تنگ شده

برای باهم قدم زدنمون برای خنده هاش برای دستاش که محکم دستمو میگرفت

برای غیرتی شدنش الان که ازش دورم بخدا فقط یاد نگاهش یاد رفتارش یاد آرامش بغلش میوفتم نه جنسی

اون نیاز مهمیه ولی راه پاسخ گویی بهشم هست بدون همسر 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792